Hirdetés
- Mini-ITX
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- VR topik
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
tbs
addikt
válasz
szőröscica
üzenetére
Fasza cucc. Kinehagyd! Es egy tipp: igazi kulonbseg a 0 es 0+ kozott van.
-
gaborbol
őstag
válasz
szőröscica
üzenetére
Nalunk harom van es ez sem lesz mashogy.
Persze teljesen mas lehet a szitu minden csaladban, de nagyvonalakban rengeteg lemondassal es kompromisszummal jar egyfelol.
A masik felol meg olyat ad amit semmi: Szeretet, buszkeseg, siker, elegedettseg, beteljesedes, kihivas, alazat turelem, kitartas, osszetartas.Gyerekek nelkul, ketten gyakorlatilag bamit megvehettunk volna maguknak, barhova elmehettunk volna nyaralni amennyiszer csak akarunk. Ezt par evig csinaltuk is aztan ugy ereztuk, hogy nem ez amit szeretnenk hosszutavon. En is csak azt banom, hogy igazabol soha nem ereztem magam ra keszen, es sokat paraztam, hogy mi lesz meg hogy lesz, elobb kellett volna belevagni.
Semmiert nem csinalnank vissza! -
válasz
szőröscica
üzenetére
Van kettő, és sajnálom, hogy nem lett hamarabb.
Persze, rengetegszer arra gondolsz, hogy hű, ez már nagyon sok meló, stb. Amire sosem gondolsz, az az, hogy bárcsak ne lennének. Legjobb dolog.
-
Vérboci
addikt
válasz
szőröscica
üzenetére
Aki még sosem volt úgy a gyerekével, hogy legszívesebben a lábánál fogva meglóbálná és úgy vágná ki az ablakon hogy ki se nyitja, na az valószínűleg egy fabábut tart, nem gyereket

Én most két napja folyamatosan ezt érzem, mert a lányom (5 év) taknyos, tenni ellene nem akar (orrspré = hiszti, orrmosó = hiszti, orrfújás = hiszti, kipirosodott orr = hiszti, stb.) de persze emiatt rendesen aludni sem tud, tehát nyűgös = hiszti.
A fiam (3 év) meg ugye magán viseli a 666-os számot, szóval ő alapjáraton kiakasztó.De miután kivágom őket az ablakon, mindig adok puszit, mert szeretem őket.

Új hozzászólás Aktív témák
- Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD/16GB RAM, szép állapotban, üvegfóliás, garanciális
- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
- ChatGPT Plus, Előfizetések
- Latitude 9330 2-in-1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest