Hirdetés
- AMD FX
- Azonnali informatikai kérdések órája
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egér probléma
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- LG LCD és LED TV-k
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Ha kb ezek vannak nálam is túlsúlyban, sosem gondoltam, hogy kokuszzsirral fogok főzni, de imádom. Kész, olíva, avokádó szintén nagyon megy. Viszont a pajzsmirigy alulmukodes, cukorbetegség, magas koleszterin kéz a kézben jár.
Tiv83us, ha jolvan, akkor mégse vagyok annyira ufó

-
Bacon van dögivel, a nem zsíros fajta. Olivat sokat használjuk főzéshez. Avokádót nem szeretem ,ahogy semmit ami kókusz és dió. Kesut nem eszem mert irgalmatlan drága - bár szeretem
A mogyit is csak olyan pattanásos leszek tőle mint állat.Viszont itt minden megbukott. Te aktívan sportolsz. Nekem tönkrementek a térdeim (ifi országosban kézilabdáztam) és a legtöbb ízületem recsegéssel visszajelzi a mozgást
Oszt a sok ülőmunka mellett édesapámnak szoktam segíteni (tetőszerkezet ácsoláskor gerenda mozgatás, meg téli 300mázsa tüzelő mozgatás darabolás), de akkor is elhíztam. 174 voltam fénykoromban, és tartozott hozzá 72 kg a legsportosabb időben. Most meg 100kg vagyok, pedig jó minőségű ételt eszünk. 
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

A mogyit is csak olyan pattanásos leszek tőle mint állat.
Oszt a sok ülőmunka mellett édesapámnak szoktam segíteni (tetőszerkezet ácsoláskor gerenda mozgatás, meg téli 300mázsa tüzelő mozgatás darabolás), de akkor is elhíztam. 174 voltam fénykoromban, és tartozott hozzá 72 kg a legsportosabb időben. Most meg 100kg vagyok, pedig jó minőségű ételt eszünk.