Hirdetés
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Mindent a látványért: DeepCool CG380 3F gépház tesztje
- Milyen alaplapot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
e=mc²
őstag
Futott kb. 15 percig a pingeles. (terheltem is a vonalat elobb bongeszessel, majd Steamrol jatek letoltessel - ami ment teljes savszellel, torrenklienssel a feltoltest, stb.)
Tovabb nem lattam ertelmet, mert ez ido alatt sem volt idotullepes, nagysagrendi valaszido valtozas sem volt es uzemmelegek voltak a routerek. (orak ota bekapcsolva es altalanos halozati forgalom utan tortent a teszteles)Az elso (sajat) routernek 1ms volt a valaszideje.
A masodik (Telekomos) routernek 2ms volt a valaszideje.Mindezt olyan gepen inditottam el, ami kapott ip-t es van internet.
Azon a gepen, ami nem kap ip-t es fix ip-vel sincs internet, tettem bele a PCI-e LAN kartyat, de a problema azzal is ugyanugy elojott.
Amit igazabol nem ertek, hogy a halozatban van osszesen 4 db kabelen osszekotott, es 3 db wifis eszkoz. A problemas gepen kivul a tobbi eszkozon mukodik minden, igy a gepet gondoltam hibasnak, azon belul is a halokartyat, ugye ezert probaltam ki masikkal. De ez se jott be. Innentol kezdve meg vagyok love.
Mondjuk az meg beugrott, hogy a sajat routeremet visszaallitom a gyari beallitasokra es ujra konfigolom (a firmware frissites utan ez nem tortent meg, mert megmaradtak a beallitasok). Na majd este.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- Összeadná Elon az Eget és a Földet
- Poco M8 5G - majd megveszed
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 17 256GB mist blue ICENTRE számla! 3 év Apple garancia! 2029 január 11-ig!
- Dell Latitude 3510 / Intel Core i5-10generáció /8gb ram / 256gb SSD / Világitó Bill / WINDOWS11
- Dell Vostro 3400 / Intel core i5-11generációs / 8gb ddr4 / 512gb NvMe ssd / WINDOWS11
- iPhone 16 PRO 128GB fehér titán KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 94%!
- iPad Pro 12.9 128GB M1 Cellular Ezüst 2021 1 év garancia
- Update 02.02. - Bomba árak 2026-ban is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 202 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U7 255H, RTX 5060 (FOGLALVA)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest