Új hozzászólás Aktív témák
-
concret_hp
addikt
+ fokukac, egy darabig vicces volt, de egy ido utan kicsit limitaltabban.
utobbi 10 ev termese:
- cegnel az elso fizu 3 het kesessel jon meg, gyakorlatilag mire beletanultam volna, a ceg csodbe ment.
- 2x vasaroltak fel a ceget a probaidom alatt (marmint 2 kulonbozo cegnel) + 1x a bejelentes mar a probaidom vege utanra esett egy kicsivel
- 2. napomon felmond a managerem
- 3. napomon felmond a magyar vezeto (nem ugyanaz a ceg, mint az elozo)
- a managerem + az o managererol (nevvel!) irnak a reutersen, nem tul jo fenyben, bonuszkent meg az o manageruket is kib@sztak, mindez persze az utan hogy en tavoztam, miutan a hr elhajtott hogy en vagyok a gyoker.
- leepitik az analytics departmentet ~25 forol 6ra
- hetfo delutan arrol van szo, hogy hogy leszek promotalva az evben, kevesebb mint 48 oran belul leepitenek
- felvesznek egy pozicioba, en vagyok az elso ember a teamben, managerunk ert a dologhoz, tapasztalt, jo arc, 2 asztalnyira ul. mire osszeall a team (4 fo, 3 honappal kesobbre) egyszercsak van egy meeting hogy akkor a team egy masik departmenthez kerul, a 2 asztalnyi tav hirtelen 9 idozona lesz es egy full fogalmatlan formahoz kerul (ki is b@sztak 1 even belul)
- resetelik a projektet, kb. 400 mernokev megy a lecsoba, a bejelentes utan par nappal veletlen (?) megjelenik egy ppt amirol kiderul h 4 honappal korabban eldontottek (kb. azert nem szoltak, mert nem tudtak kitalalni annyi ember (250-300) mit csinaljon hirtelen)
- bonuszkent volt olyan, hogy reszben hr-es adatokkal kellett foglalkozni, az interju alatt gyanus volt, hogy az N db cegegyesules utan azt se tudjak megmondani egy adott nap hany alkalmazottjuk van (igy is volt, es nem a sok 100 000 alkalmazottas kategoriaban mozgott a ceg (bar ott is gaz lenne))hogy projekteken mennyi vicces dolgot lattam, az egy jelentosen hosszabb am kevesbe durva lista amibol van gondolom mindenkinek sok, de a ceg merger es a domain tudas nelkuli kulso cegekkel dolgoztatas az mindig vicces dolgokat szul.
egyesek szerint be kene lepnem a fideszbe

BlacKSouL kitartas
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- BMW topik
- iPhone topik
- Autós topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Life is Strange: Reunion - Íme a végleges gépigény
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- 2019 és 2020 iMac 27" alkatrészek (3 alaplap, i7-10700K, 5500 XT, 16GB, táp, hangszórók, ...)
- HP EliteBook 840R G4, 14" FHD, i5-8350 CPU, 8-16GB DDR4, 128GB - 1TB SSD, 4G/LTE W11, Számla, 1 év g
- GARIS / ITX méregzsák - AMD Ryzen 9 7900 / 32GB DDR5 / RTX 5070 / stb...
- HP Z240 munkaállomás (több darab) (Intel Core I7-6700, 8GB DDR4)
- Precision 5560 15.6" FHD+ IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- 3M füldugó 50 pár (100db) eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB,Használt,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- darkFlash Shadow Pro
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest