Hirdetés
- Mostantól több képkockát generálhat az új Arc meghajtó
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pacák
senior tag
Este le volt húzva teljesen a fényerő, hogy ne zavarjam a páromat, akkor nem is vettem észre, hogy az egy Magyar Nemzet link.
Csak azon dohogtam, hogy amikor Érdligeten a kertek alatt elballagtam a permetező szerekért, vetőmagokért, palántaföldért a 70-es út melletti gazdaboltba, akkor valószínűleg az ejtőernyős búvárok megmérték, hogy hány gramm CO²-t büfiztem, szellentettem az út során és elég negatív lett a mérleg ahhoz képest, amennyit kipufog egy modern Scania az élelmiszerbolt és a nagybani zöldséges között.
My bad. My bad.
Azt is kifelejtettem, hogy annak mennyi a CO² igénye, hogy kimelegedve felástuk a kertet, aztán később megkapáltuk, amikor növekedésnek indult az a rengeteg palánta.
Nyilván nem versenyezhetek egy modern, részecskeszűrős Lamborghini traktorral a tanulmány szerint. Sry.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI P4MAM2-V Retro félkonfig, 1 GB DDR RAM, Pentium 4 2,8 GHz CPU, Windows XP
- Creative Sound Blaster 16 (CT2230) Retro ISA hangkártya
- ÚJ HP HyperX Cloud Alpha Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- Garanciális FiiO SR11 Roon és Airplay bridge / hálózati lejátszó / streamer
- Szinte ÚJ HP HyperX Cloud Flight Bolti ár:45k INGYEN FOXPOST
- Eladó Apple iPhone SE 2020 64GB / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest