Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szőröscica
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
A mostani lakasunk ketszintes, tetoteres, 2014-ben epult, szinten jol szigetelve, haromretegu nyilaszarokkal. 2020-at meg kibirtam klima nelkul home officeban a tetoterben, persze mar akkor is vakondkent kellett dolgozni a sotetben. De 2021-ben mar olyan meleg volt a nyar, hogy juliusban mikor tobbszor majdnem rosszul lettem, beszereltettem, nem birtam tovabb. Ez 2022-ben is igen jol jott. Pedig ez egy tokeletesen atszelloztetheto, kertvarosi epulet. Pont ettol tartok, hogy ha egyszer atmelegszik, utana mar csak az allando klimazas marad, hogy tartsunk egy 24-25 fokot.
Monti, kivitelezesi hibak mindenhol lehetnek, engem inkabb az altalanos konstrukcio erdekel, azaz sokkal nagyobb eselyed van-e beazni egy ilyen “lapos badogtetosben”, mint egy klasszikus Bramac cserepesben?Erdeyanak is koszi a befektetesi es eletviteli tanacsadast. Mi a sajat penzunket tesszuk fel a rulettre, ezert megfontoltabban allunk a kerdeshez. Gyerek a baratoknal mar van par, a szomszedunkban is hallgatunk mar egy hadsereget, egyelore nincs igenyunk sajatra. En egyedul azert gondolkozom el rajta, hogy legyen valaki, aki 90 evesen majd tisztaba tesz, vagy legalabb berakjon az otthonba.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Tesla topik
- ZIDOO médialejátszók
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yettel topik
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ATEN Cat 5 KVM over IP Switch Altusen KH1508AI - Új ára 284.000Ft
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Dell Latitude 3310 13,3", Gold 5405U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest