Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Megérkezett az Apple 5K-s, 120 Hz-et biztosító monitora
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Teljesen M5 SoC-családra vált az Apple Macbook Air és Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
szőröscica
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
A mostani lakasunk ketszintes, tetoteres, 2014-ben epult, szinten jol szigetelve, haromretegu nyilaszarokkal. 2020-at meg kibirtam klima nelkul home officeban a tetoterben, persze mar akkor is vakondkent kellett dolgozni a sotetben. De 2021-ben mar olyan meleg volt a nyar, hogy juliusban mikor tobbszor majdnem rosszul lettem, beszereltettem, nem birtam tovabb. Ez 2022-ben is igen jol jott. Pedig ez egy tokeletesen atszelloztetheto, kertvarosi epulet. Pont ettol tartok, hogy ha egyszer atmelegszik, utana mar csak az allando klimazas marad, hogy tartsunk egy 24-25 fokot.
Monti, kivitelezesi hibak mindenhol lehetnek, engem inkabb az altalanos konstrukcio erdekel, azaz sokkal nagyobb eselyed van-e beazni egy ilyen “lapos badogtetosben”, mint egy klasszikus Bramac cserepesben?Erdeyanak is koszi a befektetesi es eletviteli tanacsadast. Mi a sajat penzunket tesszuk fel a rulettre, ezert megfontoltabban allunk a kerdeshez. Gyerek a baratoknal mar van par, a szomszedunkban is hallgatunk mar egy hadsereget, egyelore nincs igenyunk sajatra. En egyedul azert gondolkozom el rajta, hogy legyen valaki, aki 90 evesen majd tisztaba tesz, vagy legalabb berakjon az otthonba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- SSD kibeszélő
- MWC 2026: Európába jött a Mate 80 Pro
- Milyen autót vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Házimozi belépő szinten
- Elektromos autók - motorok
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Újszerű iPhone 14 Plus 128GB Lila független Apple 1 Év garancia
- Sapphire RX 590 8GB Nitro+ Special Edition GDDR5 / Beszámítás OK!
- Dell XPS 13 9333,13.3",FHD,i5-4210U,8GB RAM, 128GB SSD,WIN10,TOUCH
- X1 Carbon Gen10 14" 3K OLED i7-1260P 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Előrendelés - 2026 MacBook Air retina M5 Chip - Bontatlan - 1 ÉV Apple Gyári garancia
- Eladó iPad Pro 12.9 tokok többféle színben és kivitelben!
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 5th Gen. i7 10th, 16GB RAM 27% ÁFÁS (0329)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 512GB Lenovo gar: 2028.01.07!
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest