- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen széket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
concret_hp
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
én sose voltam semmilyen szempontból se az a hú szilveszter / újév van, ide oda amoda kell menni, ezt vagy amazt kell enni / inni , aztán '21 őszén olyan helyre sikerült költözni, hogy így néztünk, hogy fél óra fullos tűzijáték, úgyhogy idénre áthívtunk pár embert, hogy meglegyen az élmény, és asszem amíg nem lesz gyerek, addig ez lesz a program
, csak azt nem tudom, hogy mit csinálunk a sok pezsgővel, 30-án reggel volt 2 üveg édes (valami csajos buliból maradt kb. júliusról) , biztos ami biztos alapon vettem még 2-t, és mivel sokkal többet hoztak, mint amit megittunk, most van 7-8 bontatlan üveg
, de amúgy nem szoktunk pezsgőzni
viszont legalább elfogyott az X éve nyitva levő banánlikőr és felbontottuk a diplomaosztóra kapott pálinkát (egy bő évtizede kaptam...)hát ennyi vóna'

viszont valamiért kicsit fáj a fejem...

Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...
- KOORUI E2212F FHD 100HZ (093)
- iiyama G-MASTER G2770HSU FHD / IPS /180HZ / 0.2MS (092)
- Lenovo Legion R32qc-30 32" / 180hz / 0.5ms
- Gawfolk Gaming Monitor 34 inch IPS 120Hz, Ultrawide PC Screen 2560 1080P (090)
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
- 197 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4443
- AKCIÓ! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 10C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, csak azt nem tudom, hogy mit csinálunk a sok pezsgővel, 30-án reggel volt 2 üveg édes (valami csajos buliból maradt kb. júliusról) , biztos ami biztos alapon vettem még 2-t, és mivel sokkal többet hoztak, mint amit megittunk, most van 7-8 bontatlan üveg
, de amúgy nem szoktunk pezsgőzni
viszont legalább elfogyott az X éve nyitva levő banánlikőr és felbontottuk a diplomaosztóra kapott pálinkát (egy bő évtizede kaptam...)