Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
concret_hp
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
én sose voltam semmilyen szempontból se az a hú szilveszter / újév van, ide oda amoda kell menni, ezt vagy amazt kell enni / inni , aztán '21 őszén olyan helyre sikerült költözni, hogy így néztünk, hogy fél óra fullos tűzijáték, úgyhogy idénre áthívtunk pár embert, hogy meglegyen az élmény, és asszem amíg nem lesz gyerek, addig ez lesz a program
, csak azt nem tudom, hogy mit csinálunk a sok pezsgővel, 30-án reggel volt 2 üveg édes (valami csajos buliból maradt kb. júliusról) , biztos ami biztos alapon vettem még 2-t, és mivel sokkal többet hoztak, mint amit megittunk, most van 7-8 bontatlan üveg
, de amúgy nem szoktunk pezsgőzni
viszont legalább elfogyott az X éve nyitva levő banánlikőr és felbontottuk a diplomaosztóra kapott pálinkát (egy bő évtizede kaptam...)hát ennyi vóna'

viszont valamiért kicsit fáj a fejem...

Új hozzászólás Aktív témák
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Samsung Galaxy S23 Fe 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Wifis fèlkonfig! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, csak azt nem tudom, hogy mit csinálunk a sok pezsgővel, 30-án reggel volt 2 üveg édes (valami csajos buliból maradt kb. júliusról) , biztos ami biztos alapon vettem még 2-t, és mivel sokkal többet hoztak, mint amit megittunk, most van 7-8 bontatlan üveg
, de amúgy nem szoktunk pezsgőzni
viszont legalább elfogyott az X éve nyitva levő banánlikőr és felbontottuk a diplomaosztóra kapott pálinkát (egy bő évtizede kaptam...)