- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- Az aktuális Xbox konzolokon is megfogja majd a játékos kezét a Copilot
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- Mikor lesz már jó a Bluetooth? — Bluetooth 6.0 technológia
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Otthoni időjárás-állomás
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
Tudja valaki hogy lehetne a mai napon, holnaptól kezdődő 10 napos autópálya matricát venni? BP-re kell eljussak onnan repülnék, majd pont 8.-án jönnék haza, onnan Balatonra, stb és 10.én vissza, tehát mindenképp 1-től szeretném ha kezdődne, de semmilyen online rendszerben nem tudom ezt beütni.
Romániából indulok, voltam itt egy MOL kútnál, ott sem sikerült megoldják, igaz ott kezdtem, és akkor még nem gondoltam hogy talán azért mert holnaptól kezdődő dátumot kértem.
-
Mentő kérdés, Berettyóújfalunál a 2. MOL kút tényleg nyitva lehet, éjfél körül, google maps azt mutatja, úgy már talán meg tudnám venni.
-
extra kérdés, amin már rég gondolkodom: Mifrancért van ebben a kis faluban két MOL kút 200 méterre egymástól, amiből az egyik nonstop?
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Eredeti játékok OFF topik
- Filmvilág
- Facebook és Messenger
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Apple Watch
- Diablo IV
- Mikor lesz már jó a Bluetooth? — Bluetooth 6.0 technológia
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED megkímélt full dobozos.
- iPhone 14 Pro Max 256GB Black Független
- Thrustmaster T300 RS / opcionálisan Ferrari F1 pereccel
- Rtx 2080/ Ryzen 5 4500/ 16GB / 500 GB Sata SSD/ 1,5TB HDD/ Win 11/ Garancia
- Újszerű Apple Macbook Pro 13 - Touch B - M2 - 8/256GB - 18 Ciklus - 100% akku - MAGYAR -asztroszürke
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 3 5400U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4457
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 15 M4 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest