- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Apple asztali gépek
- Közös alapokra helyezte az FSR-t és a PSSR-t az AMD és a Sony
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborbol
őstag
válasz
szőröscica
üzenetére
Nem tudom , hogy nalatok van-e valami facebook csoport amibe be tudsz nezni , vagy kukac felesege privatba tud-e valamit tanacsolni. Google velemenyezes meg ismerosok javaslata alapjan elsodlegesen, masodlagosan meg amit a biztosito vagy te meg tudsz fizetni. Nalunk heti egy alkalom sajat zsebbol valo finanszirozasa 400-500 dollar/honaptol indul alaphangon. (Ha a biztosito fizeti akkor szinte ingyen van viszont ezeknek a szama limitalt, es a pandenemia hatasara eleggel fullon is vannak, nagy a fluktacio az alkalmazottaik kozott) . Nem tudom odahaz milyen opciok vannak, gondolom nalatok csak magan praxisba fogsz tudni beferni valami normalisabb helyre.
Mult even probalkoztam egy praxissal a terapeuta harom honap utan felmondott a cegnel, kezdtem elorol egy masikkal, de az ido es penz vesztegetesen kivul semmi nem tortent. (erre is fel lehet keszulni), viszont meg hetekig hivogattak es probaltak meggyozni, hogy rossz dontest hoztam amikor elkoszontem toluk es hat ok tudjak, mert ok a szakertok stb...
Kerestem egy masik helyet, itt egy vegtelennek tuno kerdoiv (csaladi, anyagi, iskolazottsag, mukahely es mukahelyi elomenetel tortenet, jelenlegi problemak, multbeli, gyerekkor, fizikai aktivitas,egeszsegugyi allapot, banat tudja meg mi nem volt) kitolteset kovetoen valaszthato volt a szakember eletkora, tapasztalata, neme, etnikuma, vallasa vagy eppen annak mentessege es a megoldando problema rovid leirasa, ezek alapjan a praxis rendelte hozzam a terapeutat. Az elso ket het tobbet ert segitseg szempontjabol mint a masik hely a teljes ido alatt. Munkatarsaim is jarogatnak mas okbol, nalunk a cegnel kimondottan nincs stressz, felesegem is jarogat itt-ott amikor szukseget erzi, 7.-8. osztalyosokat tanit, de nem a gyerekek a szuk keresztmeccet.
Volt fonokom/cegtulaj is jart valahova munkahelyi szorongas, onbizalomhiany miatt. Ott csak gyogyszeres segitseget kapott, evekig egesz jol volt, aztan nem tudom mit tortent, teljesen elszakadt a valosagtol. Teljes eletmod es szemlelet valltas kellett volna, se a mozgas, se a taplalkozas nem volt visszavezetve a rutinba, es cegvezetest is el kellett volna engedni es visszalepni csendestarsnak vagy valami kevesbe stresszes pozicioba. 4 ev alatt az osszes alkalmazott kilepett tole es fodbe alitotta a ceget amit elotte 20 evig epitett es minden evben 20-25%-ot nott ceg kulonosebb erofeszites nelkul. Nem tudom, hogy ez magyarkent, vagy a korszak amiben felnottem, vagy a csaladi hatterem ahol soha senki ki nem ejtette a terapia szot a szajan, de a terapia nekem egy negativ, pejorativ kicsengesu valami volt. Aztan ugyan olyan erteku segitseg mint amikor valami szervi betegseged van es elmesz a korzetihez segitsegert. Gyarkorlatilag a csaladomban, szuleim, baratok szinte mindenkire raferne egy normalis segito, hosszabb - rovidebb tavon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- MWC 2026: Műholdakkal tömné ki a Telekom a lefedettségi réseket
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Apple asztali gépek
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Építő/felújító topik
- OpenMediaVault
- Vége a dalnak: nincs több Samsung harmonikamobil
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GR75Q-B 2K/IPS/165HZ (086)
- !!GARIS 2027.09.11!! ASUS TUF FA507 R5 7535HS/16 GB DDR5/1.5 TB M2 SSD/RTX 4050 6 GB
- Google Pixel 10a 128gb - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- -BONTATLAN- Corsair VENGEANCE LPX 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz (Beszámítás)
- -BONTATLAN- Corsair VENGEANCE LPX 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz (Beszámítás)
- Samsung Galaxy S21 független 8/128 akku:96% ÚJSZERŰ
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ AMD RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Alkalmi vétel!Csere-Beszámítás! Csak tesztelt HP Omen 16! R9 8940HX / 32GB DDR5 / RTX 5060 / 1TB SSD
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest