Új hozzászólás Aktív témák
-
én a cukorból rakok egy kiskanállal a kávéba. Tegyétek a szememre a hányást, nyugodtan

sőt, néha főzök tejbegrízt is, amibe szintén kell vagy 3 kanál.
így évente elfogy mondjuk egy vagy két csomag.Namost, utoljára tavasszal vettem, de lassan már tényleg elfogy. Két hete próbálkozok, hogy veszek, ha boltban járok, de nincs.
De tegnap lebaszott egy kedves polgártárs, hogy mé' nem megyek korán reggel, mintha ez a világ legtermészetesebb dolga lenne, hogy vadászni kell egy alapvető terméket, és nincs mindig.
én imádom ezt az országot. De az agy nélküli zombiknak, akik a többséget alkotják, ez teljesen bejön, őket megvédték, hállelúja.
Én meg vennék akár piaci áron is, tőlem lehet 600 Ft is, nem kell, hogy 250 legyen...
de nincs.
Kockacukor sincs 
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- VR topik
- Háztartási gépek
- Tidal
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Apple MacBook
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 i5-10210 / 16GB RAM/ 256GB NVMe SSD világítós EU bill, kiváló állapotban
- vizes GAMER PC - RYZEN 5 7600X / 32GB DDR5 / RTX 5070 12GB
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U / 16GB RAM / 256GB SSD Szép állapot, EU bill, gyári töltő
- A KINCS ! Új HP EliteBook 860 G10 Profi Fémházas Laptop -50% 16" i7-1355U 32/1TB FHD+ IPS MATT
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -30% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Apple 20W USB-C gyári hálózati adapter (md3j4zm/a)
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 512GB
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Eladó iPad Pro 12.9 tokok többféle színben és kivitelben!
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i5 1235U, 16GB RAM, SSD, jó akku, magyar bill. - számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Kockacukor sincs