Hirdetés
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- CES 2026: az üzleti mellett a gamer szegmensben is újít az MSI
- CES 2026: felfrissült CPU-hűtők és két pihekönnyű egér a be quiet! gondozásában
- CES 2026: nagyon szeretné kézikonzolokban látni a Panther Lake-et az Intel
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 3D nyomtatás
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vérboci
addikt
tudod lehet hogy tényleg ez a baj. mármint hogy azok, akiknek nem tetszik a rendszer, mint én is, egyszerűen túl intelligensek ahhoz, hogy "forradalmat" csináljanak. gondolatokkal, szavakkal, kis helyi ellenállásokkal nem lehet itt már eredményt elérni. És - bár tudnék az ilyesminek szurkolni - kukát borogatni, meg képviselőket agyba-főbe verni már nem én fogok. Azon úgy 20 évvel túl vagyok.
Talán "csőcselék" nélkül már nem lehet változást hozni. A mobiltelefonnal lámpázgató tiktokkerek nem elég bunkók.fokukac: beugrottam tankolni egy random mol kútra a műszakváltás előtti / utáni forgalom csendjében és tudtam gázolajat tankolni (már csak 90km-em volt, teszem hozzá a pánikvásárlás árnyékát elhessentőleg), de 95-ös nincs, és a pénztáros csaj azt mondta az előttem állónak, hogy a dízel is csak egy órát tart még ki, de reggel óta várják a tartálykocsit. hot dog viszont volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050
- PS4 Pro 1TB + DualShock 4 Controller Játékkonzol
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4157
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest