Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Kompakt vízhűtés
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- CES 2026: a mechanikus billentyűzet és a Stream Deck házassága amerikai módra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Raspberry Pi
- Videós, mozgóképes topik
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
Vérboci
üzenetére
egyébként abba belegondoltál már, hogy ha ezeken jár az eszed, az mennyiben tudja megváltoztatni a dolgok menetét? én legtöbbször ezzel "érvelek" amikor elmagyarázom, miért nem tudnak ezek engem igazán idegesíteni. nyilván belegondolok, meg továbbviszem a témát hogy mi lesz ha, de azért szarrá nem pörgetem magam rajta, mert "minek".
vírus: tudsz vele valamit csinálni? nem. egy lakatlan szigeten tengődsz, és nem vonatkoznak rád törvények és előírások? nem. akkor mit tudsz csinálni? mész a többiekkel előre és kibírod.
háború. van közvetlen közöd hozzá? nincs, remélhetőleg nem is lesz. tudsz valamit tenni a reményen kívül? nem igazán, kivéve persze a menekültek segítését, de azzal a háború esetleges eszkalálódását nem tudod elkerülni, csak segíteni a bajbajutottakon.
benzinár. te szabályzod? van ráhatásod? tudsz bármi mást tenni azon kívül, hogy tankolsz bármennyiért, mert kell? nem.
euró. van bármi befolyásod az árfolyamra? nincs elszenveded mint bárki más? igen. jobb lesz? reméljük.
munkahely. tudsz ellene tenni, hogy szar helyen legyél? igen. akarsZ? döntsd el.
létbizonytalanság. szerintem messze nem tartunk ott, pár gyerek nélkül én mindig csak megmondóember maradok, tehát nem pofáznék bele inkább, mert nem érzem át.így kvázi ennyi az én nihilizmusom jeleneg...
amim van abból félrerakok, a többit felélem, mert most élek, nem tegnap - az mál elmúlt. és holnap meg lehet hogy rohadtul nem, tehát amit megtehetek, nem halasztom holnapra. amit nem tehetek meg, arra nem vágyom, ha nem tartom elérhetőnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Alpenföhn Ben Nevis processzorhűtő
- Eladó konfig! I9-14900K 2TB SSD 32GB DDR5 RTX5070 12GB!
- Szép! Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i7-11850H 32/512 A3000 4GB /1,5 Millió/
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Rockrider Race 940 S
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Full Prémium! Gamer PC-Számítógép!Rog Maximus XII! I9 10850K / RTX 3080 Suprim / 32GB DDR4 / 2TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest