Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Micro Four Thirds
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vérboci
addikt
válasz
ladybug
üzenetére
60 nm lakás két gyereknek kicsi? ne toljuk már ezt az eltartott kisujjas marhaságot. vagy te németországról beszélsz?
itthon sokszor nem a zsemle kicsi, hanem az emberek pofája nagy.
volt itt pár év "mesterséges jólét", aztán elszaladt mindenkivel a ló, az a baj.
az igények is inflálódtak. csak nem tudom, minek a gyerek mellé a hely, amikor minden mai fiatal csak a gép előtt ül. ahhoz meg nem kell a négyzetméter.
persze, értem én, a nagyobb mindig jobb. meg miért ne lehetne jobb a gyerekeinknek mint nekünk volt (53 nm lakásban, egy 12 nm szobában nőttem fel a nálam 6 évvel idősebb nővéremmel, szóval tudom miről beszélek)
csak zavar, hogy olyan dolgokat tartanak sokan alapvetésnek, aminek a felére sincs meg jelenleg a valós fedezet.
több megtakarításunk van mint amit a szüleim egész életükben kerestek összesen, mégis 74 négyzetméteres "viskóban" élünk, a két gyerek 16 nm szobán osztozik. és jól elvannak.
külön hálószobánk nincs, a nappailban alszunk egy szekrényágyban. de nyugodtan alszunk benne. és december óta lakáshitelünk sincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- GARANCIÁLIS Acer Nitro 5 Gamer Laptop RTX 3060 144Hz 16GB 1TB SSD
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 64GB+256GB MicroSD + okositott, Atmosphere 3 hó garanciával
- Playstation 5 Digital Edition 825GB (CFI-1116A) + 1 Joy + töltő 6 hó gar., Bp-i üzletből eladó!
- 700w psu
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE 2/3 ár alatt, CSERE IS!!! a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- LENOVO ThinkPad 13 - i7-7500U, 8GB RAM, 256GB SSD, új akku, számla, 6 hó gar
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4651
- Xiaomi Redmi Note 14 6/128GB fekete / 2028.01.12 - ig jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest