Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen videókártyát?
- CES 2026: a mechanikus billentyűzet és a Stream Deck házassága amerikai módra
- Kompakt vízhűtés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marcsello31
őstag
Amúgy egy ilyen házi megoldásnak is örülnék: egy ilyen motorral felszerelt megoldással.
[link] Ez az elektromos motor elég erős lehet a meghajtáshoz, de nem lépi túl a határt. Amit itt leírtatok, Nekem még ez a dörzskerekes megoldás is jó lenne, lehet olcsóbban jönnék ki, ha a saját bringámra raknék egy szerelő segítsége álltal egy ilyen elektromos motort, "dörzskerekes" Ezek már elvileg 12V akksikról is elindulnak itt ugye az amper a lényeg, ha jól értem, ha már ezzel el guruhatok a buszmegállóig tegyük fel hogy legyen mondjuk két és fél utcányira, "távolság". Már jó, Tőlem akár roli is lehet, de vagy bringa, vagy olyasmi kellene tényleg ami pl szét szedhető, táskába rakható és nem othagyandó.
Én jelenleg 112kg vagyok, de alkatilag nem egy pontra helyeződő nehezékkel úgy mond,
hanem arányosan, sok fizikai munkát végzek, nekem is van fizikumom.
De nem vagyok kigyúrva, sem elhagyva, A fogyókurát tartom, csinálom, én pl át tértem a teázásokhoz, ha ehetnékem támadna inkább iszom. 'nem pálinkát"
.
Ez is genetika, ismerek olyat, ki vékony mint az újjam, annyit eszik mint egy disznó, és vékony maradt..... HA kettőt fingok, már attól is híznék.
.
Lényeg szerintem az egészünk megtartása, a jó közérzet, HA megtörténik a szarkavarvár
Na akkor baszhatjuk. A súlyt azért kérdeztem hogy milyen eszközt vehetnék igénybe, gondolom a roli kiesett. De a képen látott ötlet működhetne szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 5570 4K+ OLED Touch / i7-12800H 14C / 16-32G / 512G / RTX A2000 8G / IR FPR WS
- Dell Precision 7560 FHD / i7-11850H / 32G / 512G G4 / RTX A4000 8G / SCR WS tervező
- Alienware 16 Aurora - 16" 2560x1600 120Hz, Intel Core 7 240H, RTX 5060, beszámítás!
- Alpenföhn Ben Nevis processzorhűtő
- Eladó konfig! I9-14900K 2TB SSD 32GB DDR5 RTX5070 12GB!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
.