- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- MWC 2026: Megérkezett a Xiaomi Pad 8 sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
concret_hp
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
ááá gyerekek hát montipájton sírva könyörögne az ilyenekért.
tegnap ugye felhívtam a fuvarozó céget, hogy hogy lehetne számlát kérni, merthogy ugye a kp-ban kifizetem saját zsebből a futárnak, aztán majd hetek múlva küldenek egy számlát, aztán majd ha jól verem az asztalt hetek alatt visszafizeti nekem a cég, az limitáltan frankó, de erre nem volt válasz úgyhogy felajánlotta az ügyintéző, hogy beállít egy visszahívási kérést nekem, no mondom nem tudom mivel leszünk előrébb, de hajrá.
ma hívnak is, hogy a visszaküldés előtt álló csomag miatt hívnak... óóó mondom álljunk meg egy ásónyomra, mihogymerre, én tegnap kaptam egy emailt, azért ennyire ne kapkodjunk. na kiderült, hogy már 18án, 25én, 26án is írtak 1-1 emailt egy aránylag központi email címre, amire az import cuccokat szokták küldeni, csak hát nyilván mindenki leszarta
szóval akkor már 2 heti raktározási fee is rámenne a szállítmányozási díjra (csak ez önmagában duplája a cucc értékének) 
meanwhile az angol halászokat sokkszerűen érte, hogy élő állatot már nem lehet beküldeniük az euba

Új hozzászólás Aktív témák
- potyautas: Szomszéd
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen switch-et vegyek?
- MWC 2026: Rám nézett a Robot Phone, zavarba jöttem
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen monitort vegyek?
- Villanyszerelés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sorozatok
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Gainward 4060Ti Ghost 8GB / 11 Hónap Alza.hu Garancia / Beszámítás OK!
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- BONTATLAN Új Iphone 17 256-512GB Minden Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Eladó SteelSeries Apex 3 gamer billentyűzet, új!
- ÚJ Bontatlan Honor X7d 6/128GB fekete/ 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- DELL Alienware 16X Aurora AC16251 Csillagközi indigó 2029-ig garancia
- Dahua 22" FULL HD IPS LED monitor 100Hz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
szóval akkor már 2 heti raktározási fee is rámenne a szállítmányozási díjra (csak ez önmagában duplája a cucc értékének)