- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Milyen TV-t vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen videókártyát?
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Penta-Tandem néven jelöli az új, ötrétegű QD-OLED paneljeit a Samsung
- SONY LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marcsello31
őstag
Sziasztok! Remélem nem rossz helyen érdeklődök, egy weboldallal kapcsolatban, nem rendeltem semmit onnan. De érdekes mód amire rá kerestem megtalálta, az összes olyan dolgot ami engem érdekelne, az nem is lenne gond, csak az a gondom amit nem tudok, hogy ezek a csomagok külföldről érkező csomagok lennének, ha innen rendelném meg őket?
[link]
Erről a weboldalról lenne szó. Itt valahol minden olcsóbb, pl engem érdekelne innen egy usb-s forrasztó páka, vagy elemes, és létezik is az oldalon "szerintük". Amit nem tudok még, hogy az innen rendelt termékek, mert ha rendelnék akkor több dolog érdekelne. Hogy Vám mentes lenne e, nem e lenne meglepi utólag, vagy olyasmi ami még megterhelné a rendelési árat.
Ismétlem nem rendeltem még innen semmit, csak nyomozok, hogy hoax e nem hoax kamu e nem kamu, rendelt e valaki innen már vagy nem rendelt, működik e az oldal vagy sem. A válaszokat előre is köszönöm! Nekem nem baj ha 2 hónap alatt érne ide, csak jöjjön, inkább az átveréstől tartok vagy hogy a csomagban csak fél tégla lesz a termék helyet..... a válaszokat előre is köszönöm! Gyanús nekem ez az oldal srácok..

Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Alkoholista nevelde
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Kutya topik
- Érdemes elővenni a Diablo II-t: érdekes újdonságot kap a játék
- Itt a Google Pixel 10a EU-s energiacímkéje
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Wuthering Waves
- Milyen TV-t vegyek?
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- L14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe magyar bill ujjlolv IR kam gar
- Lenovo ThinkCentre M93p Tiny - Core i5-4570T/16GB RAM/0 SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Fekete Titán - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártyafüggetlen, 100% Aksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Fehér Titán - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártyafüggetlen, 100% Aksi
- Precision 5570 27% 15.6" FHD+ IPS i7-12800H RTX A1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- T-REX!!! NE MENJETEK A MAGAS FŰBE! Amazfit T-REX 3 PRO
- Tp-Link Archer C64 Dual Band Full Gigabit Wi-Fi router
- 241 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest