Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bluetooth hangszórók
- 3D nyomtatás
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Dell notebook topic
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
De többször már ne mondjuk ki hangosan mert elüldözzük a bölcsész-gondolkodó elitet.
Most hogy 6-ra járok dolgozni, mindenki jön hogy mekkora kurvajó az mert mennyire kurvasok idő van délután mindenre. Hát ja. Egy egész csomó mindent el tudtam már így intézni amit amúgy 16:30 után nem. Pl. Mittudomén, akármit, valamit, mindenfélét, eztisaztis. Ilyesmiket. Ja, semmit amúgy, mert eddig is ment később is, csak annyival másabb, hogy már 15:00-tól egész 20:30-21:00 körülig rohadt álmos vagyok, utána meg alszom. De mennyire nagyon jó, hogy 4:20-kor kelek, 05:08-kor vedz fel a melósjárat, és 05:30-tól bent ülök, de csak 06:00-kor kezdik az elszámolást, és haza is melósokkal jövök 14:25-kor. Járhatnék vonattal, de azzal gyalogolni kell még 10 percet, cserébe nyernék reggel 15 percet. Vagy kocsival, de ott meg nem fedezik a költséget, viszont nyernék 35 percet reggel, meg 25-öt délután. Cserébe 10 km-re be se melegedő amortizálódó kocsim lenne.
Szóval nagyon jó a 6-ra járás azok szerint akik nem járnak 6-ra. De a melósok akikkel járok ugyanúgy utálnak korán kelni, pedig évek óta megszokhatták volna.
Az hogy a 11-kor megrendelt pizzámat nem hozták ki 13:50 előtt, hab volt ma a tortán, a futárt visszazavartam de mondtam hogy nem feltétlenül ő a hibás, a főnökeinek meg üzenem kapják be. Nem, nem tájékoztattak rendelésfelvételkor hogy munkaidőm végéig nem kapom meg a rendelésem...én meg csak 4x hívtam fel őket...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- LEGO klub
- Futás, futópályák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nintendo Switch 2
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Syl: UPS - te áldott!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Delta Force (2024)
- További aktív témák...
- Sony PlayStation 5 1TB Slim Digital Edition, 6 hónap Garancia, Fehér Színben
- 64gb ddr4 2666mhz ecc reg server ram, 4db
- Xeon E5 1650 v3, 1650 v4, 2680 v3, 2690 v3 processzorok
- DJ-I Osmo Mobile 7p 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256Gb Dual, 6 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Új akksi! AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év gar.
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest