Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Pánik a memóriapiacon
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Blu-ray lejátszók
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Stratégiai árkorrekcióként hivatkozik az áremelésére az ASUS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
e=mc²
őstag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Én most már lassan két éve 4:40-kor kelek, mert Budapest X. kerületébe járok dolgozni, ~50 km-ről a 10-es úton befelé. (Kellene már az az M10-es autópálya) Ha sikerül elindulnom autóval 5:30-ig, akkor nagyjából 1:10 az utazásra fordított idő. Ha nem, akkor 1:30-1:40 hétköznaptól függően.
Munkaidőm hivatalosan 7:00-től van, azonban mivel autóval járok, valahol parkolnom is kell. Van némi parkolóhely, meg a környező utcákban is meg lehet állni, ha időben érkezel. Ha nem, akkor jóval távolabb. Ezért még korábban indulok, így már 6:20-körül bent vagyok a cégnél.
Persze cifrázhatom hogy elmegyek az M1 felé kertek alatt és akkor Rákóczin beérkezem délről, némileg kevesebb idő alatt, de ez 20 km többletutat jelent (amit a cég nem fizet ki, mert nem ez a legrövidebb).Mivel 7-től dolgozok, ebédszünettel 15:40-ig vagyok bent. Ha nem indulok el 15:30-kor (!), akkor hazafelé 1:30-1:40 a menetidő és márpedig nem gyakran megyek el munkaidő vége előtt. Ha netán kicsit ráhúzok, mondjuk 16:30-ig, akkor két óránál rövidebb útra nem számítok.
Tömegközlekedve ez még szörnyűbb lenne, mivel nagyjából a busz ugyanarra megy, mint én autóval, csak lassabban. És még át is kell szállnom villamosra, ugyanis a busz csak az Árpád hídig jön be.
A lefekvéssel többnyire az a gond, ha este 10-kor sikerül elaludnom(!), akkor alszok nagyjából 6 és fél órát. De általában ez nem sikerül, így elalvás kb. fél-egy órával később jön el.
Nyáron szeretek korán kelni, akkor ez nem gond, mert hamar világosodik, de októbertől-márciusig jóval rosszabb. (és még rosszabb lenne, ha a téli-nyári időszámításhoz hozzányúlnak)
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - Intel i7-10700K, RTX 3070, 32GB DDR4 RAM
- BONTATLAN! Samsung Q800F 5.1.2 ( HW-Q800F/EN 5.1.2) hangprojektor/soundbar/hangszóró
- Gigabyte RTX 4070 Super Windforce OC 12 GB (2 év garanciával)
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- Sok garis asztali gép! ( 7950X3D, Nito+ 9070XT, 32 GB , 1 TB, 850 80+Platinum ) + LG OLED monitor
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5 - i7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest