- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- MWC 2026: Megérkezett a Xiaomi Pad 8 sorozat
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós kamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
Az embereket nem tartja vissza a varhato buntetes a szabalytalansagtol(ahogy allitolag a nyilvanos megalazas, megszegyenites, kivégzés sem a bunozestol) hiszen aranyosan kicsi a lebukas veszelye is, es mivel erkolcsileg, moralisan rengeteg a nulla, aki valtozni egyenileg keptelen, de nem is akar. (Van ismerosom aki evente tobbszazezret fizet ki gyorshajtasra, mert nem esik jol neki lassan menni, es inkabb kifizeti. Tesco parkoloban a csaladosba all egyedul is. Stb. Ez masokat zavar, de vannak akik igy erzik jol magukat, hogy folyamatosan kihasznaljak a rendszer lyukait. ) Ezert szerintem nagyon kicsi az esely a pozitiv valtozasra, viszont sokkal nagyobb a dominoszeru vagy inkabb biliardgolyos fokozodasra. Sokan addig tudnak higgadtak maradni, mig az onerzetuk nem serul, de onnantol hatvanyozottan elgurul a gyogyszer. Valami fura komplexus kompenzacio megy az utakon, mindenki probal gyorsabb lenni, versenyezni, megmutatni a masiknak. De az egesz tarsadalom beteg valami azonos alapokon, csak az autozas felszinre hozza azt ami a hetkoznapokban kisse hatterbe szorul.
Voltam en is ilyen egy darabig, ami az autos reszt illeti, de szerintem remelhetoleg nagyreszt levetkoztem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztalos klub
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- Samsung kuponkunyeráló
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- AKCIÓ! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2 Intel i5-1135G7 Refurbished - Garancia
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest