- iPad topik
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Cuki is, nyugis is a KiiBOOM vezetékmentes klaviatúrája
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
BlacKSouL
üzenetére
most nem értem a problémád, ez nem nyomatás kérdése. A számok azt mutatják, hogy hiába volt újranyitás, most megint annyi napi eset van a horvátoknál, mint áprilisban a csúcson. Úgy, hogy előtte másfél hónapig közel nulla volt az esetszám.
Ez igenis aggodalomra ad okot.Mert ha erre rájön a turizmus, az szétszórja mindenfelé...
Amúgy nagyjából ez lesz mindenhol, valószínűleg, pláne, ha az emberek leszarják ezt a távolságtartás dolgot, meg a maszkot, meg ezeket. Voltam pénteken kocsmázni, nos, leszarják, senkin nem volt maszk, és számolni se tudom, hányan jöttek be az aurámba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó okosotthon relék, dimmerek és redőnyvezérlők + SmartThings Hub (Zigbee, Z-Wave, Netatmo)
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4393, 100% Akkumulátor
- Alkalmi vétel!Csere-Beszámítás! Csak tesztelt HP Omen 16! R9 8940HX / 32GB DDR5 / RTX 5060 / 1TB SSD
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Apple iPhone 11 Pro 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Asus PRIME H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest