Hirdetés
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Raspberry Pi
- Genius SW 5.1 Home Theater
- Hobby elektronika
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Gaming notebook topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Melyik az a jólfésült dzsunkaszökevény, amelyik minden képre rástemplizi, hogy a cicavirág (tm) xt43 telefonom kilenclencsés, 107 megapixeles kamerájával fényképezve? Ebayen is szoktam röhögni ezeken a képeken, de már a fórumon is láttam ilyet (talán az autós, vagy a bicajos topikban). Légyszi, nyugtassatok meg, hogy ez a funkció kikapcsolható, csak a user vagy nagyon buta, vagy nagyon fel akar vágni a cicavirág (tm) xt43 telefonja kilenclencsés, 107 megapixeles kamerájára. Csak hogy tudjam, melyik opción kell röhögnöm, ha legközelebb ilyet látok.
Tudom, én csak ne röhögjek, a szarfos ájtonomban egy kezemen meg tudom számolni, hány lencse van összesen, megapixelben meg talán még kiskorú is szegény (nem tudom, őszintén szólva fogalmam sincs, hánymennyi van benne belőle).
p
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 26
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Windows 11
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Januártól igényelhető a kiskorúak tartalomvédelme a mobilszolgáltatóknál
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest