Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Melyik az a jólfésült dzsunkaszökevény, amelyik minden képre rástemplizi, hogy a cicavirág (tm) xt43 telefonom kilenclencsés, 107 megapixeles kamerájával fényképezve? Ebayen is szoktam röhögni ezeken a képeken, de már a fórumon is láttam ilyet (talán az autós, vagy a bicajos topikban). Légyszi, nyugtassatok meg, hogy ez a funkció kikapcsolható, csak a user vagy nagyon buta, vagy nagyon fel akar vágni a cicavirág (tm) xt43 telefonja kilenclencsés, 107 megapixeles kamerájára. Csak hogy tudjam, melyik opción kell röhögnöm, ha legközelebb ilyet látok.
Tudom, én csak ne röhögjek, a szarfos ájtonomban egy kezemen meg tudom számolni, hány lencse van összesen, megapixelben meg talán még kiskorú is szegény (nem tudom, őszintén szólva fogalmam sincs, hánymennyi van benne belőle).
p
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Linux Mint
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- Mazda topik
- Fotók, videók mobillal
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7280,12.5",FHD,i7-6600U,8GB DDR4, 256GB SSD,WIN11, 2 KAMERA
- Apple iPad mini 6 (64GB) Wi-Fi + Cellular (5G) - Asztroszürke
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4666
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest