- Csillagfelhő áztatná el Elon Musk űrkarneválját
- AMD-s AI-ra építenek az ASUS üzleti portfóliójának új egybegépei
- Rejtély az űr csendjében: ezért kellett kimenekíteni az Űrállomás csapatát
- Kipukkadt a videós AI lufi? A Sora elkaszálása csak a kezdet
- A jövőben egy új foglalat több CPU-generációt is kiszolgál majd az Intelnél
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen videókártyát?
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Androidos fejegységek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Újraraktam a pixelen a rendszert, mert valami folyamatosan merítette az akksit a háttérben, és ilyen 1,5 órás kijelzőidőim voltak... Jó, elvoltam vele egy darabig, mire belaktam, de most annyival jobb, hogy le se lehet írni, 1 óra 50 perc kijelzőidővel 60%-on tán még sosem álltam vele. (Igazából ez még a Nexus klónja volt, már akkor sem takarítottam le, amikor váltottam, mert lusta voltam... már akkor is tele volt valószínűleg szemetelve)
már azon gondolkoztam, hogy veszek egy újat, de most lehet, hogy még megtartom egy darabig.
--------------
De más téma. Ha már ezt a k. céges ájfónt is kell használnom, amin nincsen ugye jack dugó... csak ez a csodás apple lighnting
Ti milyen headset-et használtok hozzá?
Mert ez, amit adtak hozzá (earpods), ez nekem borzasztó. Nyitott is, meg lötyög is a fülemben, és a hangja is rossz (mert kicsi a fülembe).
Akárhogy nézem, ájfónhoz nincs ilyen hagyományos értelemben vett szilikonos "agybadugós" zárt fülhallgató...
éveken át ilyen 3 e Ft-os samsung headset-jeim voltak, és bejáratás után tök fasza hangjuk volt, és zárt volt, nem engedte be a külső zajokat, és tök jól bírták a strapát (nem úgy mint az egy-két 15-20 e Ft-os márkás kísérletem, amik 2 hónapig bírták)
Szóval, erre van valami javaslat? Ájfónhoz normális fülhallgató, nem ez a bud, ami a sztenderd?----------------------
Ui. amúgy most az újrarakáskor láttam, hogy a swiftkey-t már microsoft swiftkey-nek hívják....
szóval asszem akkor ennek is annyi
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- TCL LCD és LED TV-k
- Kipukkadt a videós AI lufi? A Sora elkaszálása csak a kezdet
- További aktív témák...
- Tamron 24-70mm f2.8 Di VC USD G2 (Nikon F) eladó!
- Steelseries Arctis 9X Wireless for xbox + Xbox dongle for PC
- ASUS ROG STRIX GeForce RTX 4090 WHITE OC EDITION 24GB - Alza garancia 2027.03.19 - BESZÁMÍTOK!
- ASUS ExpertBook P5 Ultra 7 / 32GB / 1TB / 2560x1600 MATT 144Hz / Gari 2028 06 05-ig!
- Félkonfig: AMD Ryzen 5 5600x + ASUS TUF B550M Plus WIFI + Corsair Vengeance RGB RT KIT
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 16GB RAM 512GB SSD RTX 5070 8GB 2K OLED 165Hz 500NIT
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Asus Tuf Gaming A16 ÚJ // Ryzen 7 // RTX 5070 // Számla // Garancia //
- Samsung Galaxy S26 Ultra - White - 512GB - BONTATLAN - TELJESEN ÚJ - 3 Év Jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest