Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- 3D nyomtatás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-book olvasók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Újraraktam a pixelen a rendszert, mert valami folyamatosan merítette az akksit a háttérben, és ilyen 1,5 órás kijelzőidőim voltak... Jó, elvoltam vele egy darabig, mire belaktam, de most annyival jobb, hogy le se lehet írni, 1 óra 50 perc kijelzőidővel 60%-on tán még sosem álltam vele. (Igazából ez még a Nexus klónja volt, már akkor sem takarítottam le, amikor váltottam, mert lusta voltam... már akkor is tele volt valószínűleg szemetelve)
már azon gondolkoztam, hogy veszek egy újat, de most lehet, hogy még megtartom egy darabig.
--------------
De más téma. Ha már ezt a k. céges ájfónt is kell használnom, amin nincsen ugye jack dugó... csak ez a csodás apple lighnting
Ti milyen headset-et használtok hozzá?
Mert ez, amit adtak hozzá (earpods), ez nekem borzasztó. Nyitott is, meg lötyög is a fülemben, és a hangja is rossz (mert kicsi a fülembe).
Akárhogy nézem, ájfónhoz nincs ilyen hagyományos értelemben vett szilikonos "agybadugós" zárt fülhallgató...
éveken át ilyen 3 e Ft-os samsung headset-jeim voltak, és bejáratás után tök fasza hangjuk volt, és zárt volt, nem engedte be a külső zajokat, és tök jól bírták a strapát (nem úgy mint az egy-két 15-20 e Ft-os márkás kísérletem, amik 2 hónapig bírták)
Szóval, erre van valami javaslat? Ájfónhoz normális fülhallgató, nem ez a bud, ami a sztenderd?----------------------
Ui. amúgy most az újrarakáskor láttam, hogy a swiftkey-t már microsoft swiftkey-nek hívják....
szóval asszem akkor ennek is annyi
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- 3D nyomtatás
- AliExpress tapasztalatok
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6500 / GTX 1050Ti / 8GB DDR4 / 240GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4443
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 12/512GB zöld használt, megkímélt 6 hónap garancia
- 179 - 180 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- Eredeti Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest