Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Újraraktam a pixelen a rendszert, mert valami folyamatosan merítette az akksit a háttérben, és ilyen 1,5 órás kijelzőidőim voltak... Jó, elvoltam vele egy darabig, mire belaktam, de most annyival jobb, hogy le se lehet írni, 1 óra 50 perc kijelzőidővel 60%-on tán még sosem álltam vele. (Igazából ez még a Nexus klónja volt, már akkor sem takarítottam le, amikor váltottam, mert lusta voltam... már akkor is tele volt valószínűleg szemetelve)
már azon gondolkoztam, hogy veszek egy újat, de most lehet, hogy még megtartom egy darabig.
--------------
De más téma. Ha már ezt a k. céges ájfónt is kell használnom, amin nincsen ugye jack dugó... csak ez a csodás apple lighnting
Ti milyen headset-et használtok hozzá?
Mert ez, amit adtak hozzá (earpods), ez nekem borzasztó. Nyitott is, meg lötyög is a fülemben, és a hangja is rossz (mert kicsi a fülembe).
Akárhogy nézem, ájfónhoz nincs ilyen hagyományos értelemben vett szilikonos "agybadugós" zárt fülhallgató...
éveken át ilyen 3 e Ft-os samsung headset-jeim voltak, és bejáratás után tök fasza hangjuk volt, és zárt volt, nem engedte be a külső zajokat, és tök jól bírták a strapát (nem úgy mint az egy-két 15-20 e Ft-os márkás kísérletem, amik 2 hónapig bírták)
Szóval, erre van valami javaslat? Ájfónhoz normális fülhallgató, nem ez a bud, ami a sztenderd?----------------------
Ui. amúgy most az újrarakáskor láttam, hogy a swiftkey-t már microsoft swiftkey-nek hívják....
szóval asszem akkor ennek is annyi
Új hozzászólás Aktív témák
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi