Hirdetés
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- ZIDOO médialejátszók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
EQMontoya
üzenetére
nyilván súlyozás kérdése, de nekem többnek tűnik. Az "inixpensive restaurant" az kb. a kajálda kategória, mint mikor nálunk beülsz a törökhöz vagy a kifőzdébe enni. Na, ez Pestre 2000 Ft-ot ír (kb reális is), Bécsre 10 eurót (3400 Ft-ot), Koppenhágára pedig 5600 Ft-ot. Ez tükrözi kb. az arányokat, Skandinávia tényleg drága, csak fokozatok vannak, hogy elb*szottul nagyon drága, mint Norvégia és Izland, vagy csak mérsékelten, mint Dánia és Svédország.
De onnan indultunk, hogy Pest olcsóbb-e egy nyugatinak. Szerintem ezt elég nehéz cáfolni.#70011) bitpork:
hogy hasonlítanának azonos dolgokat? az egyik ott van, a másik meg itt.
Én elhiszem, hogy a boltban a cucc kb. ugyanannyi, pláne, ha lidl, de ha beülsz egy étterembe a haverokkal berúgni, az már súlyos összeg. Na, ehelyett ha eljössz egy hétvégére pestre a haverokkal, az sokkal nagyobb élmény, ezért jönnek annyian. bemész a a bulinegyedbe a madách sétányon péntek éjjel, és olyan multikulti van, mintha a soho-ban lennél, vaze, magyar hangot csak elvétve hallasz. Nekik ez a paradicsom. És van nekik hely, ahol tényleg 400 a sör, és van ahol 1000, de még az is olcsó nekik.
Uui. az megvan, hogy régen 33 Ft volt egy korona, most pedig 45+ ?
Új hozzászólás Aktív témák
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4157
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én elhiszem, hogy a boltban a cucc kb. ugyanannyi, pláne, ha lidl, de ha beülsz egy étterembe a haverokkal berúgni, az már súlyos összeg. Na, ehelyett ha eljössz egy hétvégére pestre a haverokkal, az sokkal nagyobb élmény, ezért jönnek annyian. bemész a a bulinegyedbe a madách sétányon péntek éjjel, és olyan multikulti van, mintha a soho-ban lennél, vaze, magyar hangot csak elvétve hallasz. Nekik ez a paradicsom. És van nekik hely, ahol tényleg 400 a sör, és van ahol 1000, de még az is olcsó nekik.