Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
EQMontoya
üzenetére
nyilván súlyozás kérdése, de nekem többnek tűnik. Az "inixpensive restaurant" az kb. a kajálda kategória, mint mikor nálunk beülsz a törökhöz vagy a kifőzdébe enni. Na, ez Pestre 2000 Ft-ot ír (kb reális is), Bécsre 10 eurót (3400 Ft-ot), Koppenhágára pedig 5600 Ft-ot. Ez tükrözi kb. az arányokat, Skandinávia tényleg drága, csak fokozatok vannak, hogy elb*szottul nagyon drága, mint Norvégia és Izland, vagy csak mérsékelten, mint Dánia és Svédország.
De onnan indultunk, hogy Pest olcsóbb-e egy nyugatinak. Szerintem ezt elég nehéz cáfolni.#70011) bitpork:
hogy hasonlítanának azonos dolgokat? az egyik ott van, a másik meg itt.
Én elhiszem, hogy a boltban a cucc kb. ugyanannyi, pláne, ha lidl, de ha beülsz egy étterembe a haverokkal berúgni, az már súlyos összeg. Na, ehelyett ha eljössz egy hétvégére pestre a haverokkal, az sokkal nagyobb élmény, ezért jönnek annyian. bemész a a bulinegyedbe a madách sétányon péntek éjjel, és olyan multikulti van, mintha a soho-ban lennél, vaze, magyar hangot csak elvétve hallasz. Nekik ez a paradicsom. És van nekik hely, ahol tényleg 400 a sör, és van ahol 1000, de még az is olcsó nekik.
Uui. az megvan, hogy régen 33 Ft volt egy korona, most pedig 45+ ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan, iPhone 17 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone Air gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- DELL Inspiron 1525 (PP29L) Pentium T2370 1.73 GHz 4GB DDR2 ~300 GB HDD
- ASUS X540S Intel Celeron N3160 2.24GHz 4GB DDR3 128GB SSD
- LENOVO IdeaPad G50-30 Intel Celeron N2830 2.16GHz 4GB DDR3 128GB SSD
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4067,94% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én elhiszem, hogy a boltban a cucc kb. ugyanannyi, pláne, ha lidl, de ha beülsz egy étterembe a haverokkal berúgni, az már súlyos összeg. Na, ehelyett ha eljössz egy hétvégére pestre a haverokkal, az sokkal nagyobb élmény, ezért jönnek annyian. bemész a a bulinegyedbe a madách sétányon péntek éjjel, és olyan multikulti van, mintha a soho-ban lennél, vaze, magyar hangot csak elvétve hallasz. Nekik ez a paradicsom. És van nekik hely, ahol tényleg 400 a sör, és van ahol 1000, de még az is olcsó nekik.