Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
- Izmos kis "2 az 1-ben" MoDT alaplapot villantott a Minisforum
- Milyen TV-t vegyek?
- Amazon Fire TV stick/box
- Blu-ray lejátszók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Induljunk ki abból, hogy a n5-el meg voltam/vagyok elégedve. Tehát jó lenne, ha legalább ugyanazt tudná, plusz azok a középkatba beépíthető újdonságok, amiknek van hasznuk. Azok a közösségi médiás dolgok amiket sajnos az ázsiaiak előszeretettel pakolnak be, mert arrafelé menő, nem izgatnak. FHD vagy annál jobb kijelző, egyszerűnek tűnő, de igény szerint testreszabható droid felület, normális kamera (a nexusé a korlátai ellenére is nagyon jó képeket csinált) Árban én olyan 100 körül gondolkodnék, mehet feljebb, de nagyon ne. a n5 vezetéknélküli töltése jó, használom is, de ahogy látom azt szinte mindenki kihagyja. Ujjlenyomatolvasó jó ha van de nem ragaszkodom, ne legyen óriástepsi, hiszen a n5 se az, szeretem tokban zsebretenni. Akksi legyen normális, én ki szoktam rajta minden energiazabálót kapcsolni, nem is vagyok online vele 0-24-ben, szóval így bírjon ki néhány napot. Nagyjából ennyi. Ja, meg legyen valami elfogadható support ha bármi történik vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Társasjáték topic
- sziku69: Szólánc.
- Gaming notebook topik
- Fotók, videók mobillal
- Óvodások homokozója
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen videókártyát?
- Izmos kis "2 az 1-ben" MoDT alaplapot villantott a Minisforum
- További aktív témák...
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Vivo V50 12/512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest