Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Én kérek elnézést, hogy szoktam az origón, indexen tudományos, technikai rovatokat olvasgatni.
És ott jobb-bal oldalon az ajánlókban is van sok cím. Bár az XY tököm tudja hol épp bikinis fotókat posztolt az instán jellegű "hírek" már nekem is kiesnek, fasse tudja ki az a Luxus Kva meg Hódi Pamela. De LL Juniort tuti ismered te is, 90-es évek, Fekete Vonat. Szar volt, mint a fos, de 97-98 környékén a csapból is az folyt. Szólóban valami tévéműsrban valamikor a 2000-es évek elején láttam utoljára, volt egy fergetegesen rossz száma egy elképesztően rossz klippel, emlékszem, fősulin valahonnan jöttünk vissza az albérletbe némi nem kimondottan craft minőségű serital elfogyasztása után, és csak zajnak nyomtuk be a tévét, de egyből felkaptuk rá a fejünket, annyira rossz volt. 
De nem konkrétan rád gondoltam hogy veled is szembe jön, csak tényleg nagyon nyomják ezeket a híreket úgy általában, és a barma még nyilatkozik is. Csóri gyerek még ki sem hűlt a kocsi alatt, de már médiaszemélyiséget csinált belőle a kedves családja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Eredeti játékok OFF topik
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Háztartási gépek
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad 3 FELTURBÓZVA! 8GB RAM, IPS kijelző, 256 GB NVMe SSD, Win 11 Pro
- Ryzen 5 7500X3D +hűtött VRM-es B650M lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Razer Blade 15 Base (2021)
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 GIGABYTE 750W
- Új Dell 13 XPS 9350 WUXGA IPS Nano Ultra5 226V 8mag 16GB 512GB SSD Intel ARC 130V 8GB Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
És ott jobb-bal oldalon az ajánlókban is van sok cím. Bár az XY tököm tudja hol épp bikinis fotókat posztolt az instán jellegű "hírek" már nekem is kiesnek, fasse tudja ki az a Luxus Kva meg Hódi Pamela. De LL Juniort tuti ismered te is, 90-es évek, Fekete Vonat. Szar volt, mint a fos, de 97-98 környékén a csapból is az folyt. Szólóban valami tévéműsrban valamikor a 2000-es évek elején láttam utoljára, volt egy fergetegesen rossz száma egy elképesztően rossz klippel, emlékszem, fősulin valahonnan jöttünk vissza az albérletbe némi nem kimondottan craft minőségű serital elfogyasztása után, és csak zajnak nyomtuk be a tévét, de egyből felkaptuk rá a fejünket, annyira rossz volt.