Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
concret_hp
üzenetére
Az open office az mindig durva, ha nem 50 db bedugott fülű programozó ül ott, hanem emberek, akik beszélnek....
De más téma. Karma. Prágában vagyunk. Last minute akcióban foglaltam szállást két éjjelre egy vadiúj, csili vili 4 csillagos hotelba. (Miután 2 airbnb-s házigazda is lemondta a foglalásom).
Most értünk vissza a szállásra, és így éjfélkor realizáltuk, hogy kristálytisztán lehet hallani, hogy a fal túloldalán a szomszéd szobában mit beszélnek, illetve, hogy mikor kapcsolják fel vagy le a villanyt... Megkopogtattam, bazzeg, gipszkarton a fal.
4 csillag, új, és 9 fölötti értékeléssel a booking.com-on, 2090 db értékelés után. És egy se említi ezt.
Most vagy ez az én karmám, hogy az ilyen szobákat mindig én kapom, vagy a többi ember süket, vagy olyan szerencsés, hogy nincs szomszédja...
Senkiháziak kezében van ez az iparág is, komolyan.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T4 Plus CM 650W
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi