Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
gaborbol
üzenetére
Ne is mondd, áll a garázsban egy mosógép, meg egy mosogatógép is, mindkettő gazdasági totálkár. Ma jött meg az új mikró is, mert a régi lassan 20 éves, és az utóbbi időben periodikusan átkapcsol normális melegítésről zümmög-világít-forog-denemmelegít üzemmódba, most meg úgyis amazon prime napok voltak. Na, ezen a samsungon próbálom egész délután a csipogást kikapcsolni. Elvileg a start és stop gombok egyidejű nyomásával kell, de akárhogy, és akármeddig nyomom, semmi nem történik. Kínomban már yourube videót néztem, a videók felében ezzel a két gombbal csinálják, a másik fele arról szól, hogy azétszedik a mikrót, és kitépik belőle a csipogót...
Valakinek esetleg nincs vele tapasztalata, hogy hogyan, illetve miért nem működik ez a hang kikapcsolás? Papírom van róla, hogy süket vagyok, de ezek a csipogó gombok az agyamra mennek. Arról nem is beszélve, hogy három rohadt hangosat csipog, amikor végez. Na ezt vajon minek? Eleve egész addig zümmög, nem nyilvánvaló, hogy ha elhallgat a zümmögés, akkor készen van?p
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung 28" T28E310EW LED Televízió-monitor eladó
- HP All In One Pc HP 23.8"FHD/Ultra 5 125U /16GB/512GB SSD/HP GARANCIA
- Thrustmaster TS-PC Racer Ferrari 488 Challenge - Új, 2 év gyártói garanciával
- Lenovo Yoga 7 2in1 OLED FHD+ Ultra 5 125H 16 GB DDR5 7467 MHz Magyar helyszíni garancia 2028.06.
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 boával garanciával
- PE ProLiant ML350 Gen9 Hot Plug 8SFF Rack Szerver! x2 XEON + HDD + 16GB
- Asus Zephyrus G14 GAMING Notebook! R9-8945HS / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 1TB! BeszámítOK
- GAMER PC! i7-14700F / RX 9070 XT / 32GB 6000MHz / 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T3 Plus 400W
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 3 5400U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Valakinek esetleg nincs vele tapasztalata, hogy hogyan, illetve miért nem működik ez a hang kikapcsolás? Papírom van róla, hogy süket vagyok, de ezek a csipogó gombok az agyamra mennek. Arról nem is beszélve, hogy három rohadt hangosat csipog, amikor végez. Na ezt vajon minek? Eleve egész addig zümmög, nem nyilvánvaló, hogy ha elhallgat a zümmögés, akkor készen van?