- Hobby elektronika
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Tápos kibeszélő offtopik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Utolérte az áremelés a PlayStation 5-öt
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen nyomtatót vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
fokukac
üzenetére
valószínű maradunk, és rendelek a kertbe egy toiotoi wc-t, amíg szét nincs verve a fürdő, addig tudunk fürdeni és vödörrel kiviszem a vizet az utcai csatornába leönteni. amíg nincs engedély az új csatornabekötési ponthoz, addig nem vernek szét semmit a házban. az engedélynek milliónyi előfeltétele van, már elkezdtem utánaolvasni, aztán sírva fakadtam és ittam egy üveg páleszt.
az új rendszert terveztetni kell, anélkül soha nem adnak engedélyt, ha tótágast állok, akkor sem.
kérdés... épületgépész/csatornatervező ismerős valakinek?
szerk: a biztosító semmit nem fog fizetni, mert mióta él a biztosításunk, azóta itt semmi baj nem történt. előtte viszont igen, arra meg nyilván az én új biztosításom nem vonatkozik. előző tulajé talán, de az már nem él...
Új hozzászólás Aktív témák
- Witcher topik
- Formula-1
- Hobby elektronika
- Futás, futópályák
- AliExpress tapasztalatok
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Kingdom Come: Deliverance 2 fordító: "Kirúgtak, és AI-val pótolnak”
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 9 285K +2x16GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5! (Bolti ár: 600e!)
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 9 285K +2x16GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5! (Bolti ár: 600e!)
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A!
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 5 225F +32GB DDR5 kit +hűtött VRM-es alaplap! GAR/SZÁMLA!
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 5 225F +32GB DDR5 kit +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA!
- Utolsó darab! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Lenovo T490S i5 8365U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2i touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 1TB NVMe SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest