Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
parandroid
üzenetére
Ha lízingeled akkor a díj része általában
Viszont itthon simán el tudom képzelni hogy ha megvan a tolvaj akkor tényleg nem fizetnek mondván hogy pereljem le róla. Én akkor rágtam be nagyon a kaszkósokra amikor telibecírták a ford scorpiómat (nem adták meg a jobbkezes előnyt) de úgy hogy az A oszlop előtt minden leszakadt róla. 2 héttel előtte 400k pézé ('97ben volt!) újíttattam fel az automatát. Erre közli a biztosítós h leszarja a számlát, a kocsi öreg nem ér semmit. Na onnantól nem fizettem külön biztit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építőipari csomag (vakológépek, targoncák, építőipari eszközök és kellékek, egyéb, sok más)
- Ubiquiti 10Gbit-es switch eladó (US-XG-6POE)
- KEMP LoadMaster 2200 - 1U magas, rackbe szerelhető alkalmazásvezérlő (ADC) és terheléselosztó -
- Garmin Vivoactive 6
- ADATA GAMMIX D35 XPG 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz CL18 - 10 év gari
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Viszont itthon simán el tudom képzelni hogy ha megvan a tolvaj akkor tényleg nem fizetnek mondván hogy pereljem le róla. Én akkor rágtam be nagyon a kaszkósokra amikor telibecírták a ford scorpiómat (nem adták meg a jobbkezes előnyt) de úgy hogy az A oszlop előtt minden leszakadt róla. 2 héttel előtte 400k pézé ('97ben volt!) újíttattam fel az automatát. Erre közli a biztosítós h leszarja a számlát, a kocsi öreg nem ér semmit. Na onnantól nem fizettem külön biztit.