Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Munkához is jó lehet a OneXPlayer gaming tabletje
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
PROHARDVER! témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- NVIDIA GeForce RTX 3060 (GA106)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenox
veterán
Mar ott tevedes van, hogy nem en mondtam a megosztot, szoval ugy kezdodott a verekedes, hogy en visszautottem, ugye?
Most én is válaszoljam azt, hogy hülyeséget beszélsz, és lmgtfy://miért+van+emvynek+igaza?
Ez bezzeg szofisztikalt, nem? Ha esetleg szerinted az, akkor is sokkal kevesbe elegans.
Amugy arra gondoltam pont, hogy a 'demokracia jobb' cim alatt leginkabb talalgatas van, hogy miben is, leginkabb #65188-ra gondolnek, amiben tisztan azt lehet mondani, hogy jobb. Lehetne arrol beszelgetni, hogy a milyen szintu szabadsag kinek mit er meg (tehat hogy mit hajlando felaldozni erte), de ha szemelyemben tamadnak, abbol pofonosztas lesz, nem beszelgetes.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó Onkyo TX-NR7100 házimozi erősítő hibátlan állapot, gyári dobozzal
- Klipsch R-120SW aktív mélynyomó eladó, hibátlan
- KLIPSCH R-600F 5.0 hangfalszett
- Micron 5200 ECO 480 GB 2,5 SATA Enterprise/Datacenter Server SSD
- Komplett gép: i7 12700 - 4.90 Ghz / 32 GB DDR5 / 512 GB NVMe / Win 11 Pro - HP Z2 tower G9
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
- Lenovo T14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G9 - i7-1270P I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest