- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Utolérte az áremelés a PlayStation 5-öt
- Androidos tablet topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Végleg leszámol a Mac Próval az Apple
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Na most hogy szügyig ülünk a hóban, azt mondjátok meg, hogy van-e valami megbízható stabil típus, márka, fajta kábel, amit telefon töltésre lehet használni. Értem ez alatt, hogy normális átmérőjű benne a kábel/fémszál/drót, és képes átvinni nagy áramokat is.
Azt már én is elolvasgattam, hogy nem mindegy milyen töltő, milyen névleges max töltőárammal, és milyen kábellel próbálkozunk. Nekem is a régi gyári töltőm a gyári kábellel eleinte jól töltött, aztán valami megváltozott, mert egy idő után már csak 250-300 mA-el.
Vettem egy 1+2,1 A-es olcsó, hiperben is kapható kétslotos töltőt, azzal a nagyobbik kimenet gyári kábellel 1080 mA-el is tud csúcsban, és jellemzően 750-950 között tölt. Havernak meg van egy régebbi Samsung töltője (szerintem 2,1A-es), és annak a kábelével 1560 mA-el tölti magát a telefon. Szilveszterkor meg próbáltuk másik haver töltőjével, ami az ő telefonját kiválóan tölti, az enyémet meg nem töltötte, mert annyi volt a töltőáram mint amennyit evett a telefon.
Plusz a Qi képes Lidlis ledes asztali lámpa 13.000Huf-ért kiválóan tölti 800 mA-el. Amúgy Nexus 5. Ez is milyen, hogy abban '13-ban már benne volt a Qi, most meg csúcsközeli telefonokban is még nagy számnak számít.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- GTA V
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- S.T.A.L.K.E.R - Lost Alpha
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Bittorrent topik
- Pénzügyi tanácsadás (kölcsön, befektetés, biztosítás)
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Canon IR Advance C350 + tonerek
- Airpods Pro 3 eladó garanciával
- Lenovo ThinkCentre M725s Ryzen 5 Pro 2400G / 8GB DDR4 / 256 GB SSD + Lenovo LT1952p 192 monitor
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G Dual Sim 256GB Mint az ÚJ! (Gyári garanciával, Patika állapot)
- Playstation 5 lemezes 825GB CFI-1216A, újra fém pasztázva, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- ASUS Vivobook Pro 3K OLED 120Hz Notebook! Intel Ultra 7 155H / RTX 4050 / 16GB DDR5! BeszámítOK
- GAMER PC! i5-11400F / RTX 4060 TI / B560M-K / 16GB DDR4 / SSD 512GB BeszámítOK !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest