Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Vérboci
üzenetére
Hát, azért ez nem akkora személyiségzavar szerintem. Azért is jó venni egy rendes ruhát, mert emiatt automatikusan "komolyabban" van véve az edzés, ami eleve nagy lelkierot igényel.
Szerintem ez nem nagy para, ennél kb csak nagyobb gondok vannak a világban.
A telefon jó példa. Ha két évente veszel egy 200e-s telefont az 50e-s helyett, akkor az havi kevesebb, mint 7000 forint különbség (ha nem adod el a végén, stb., tehát worst case). Tök elfogadható szerintem, hogy ha valaki attól jobban érzi magát, hogy naponta 100-szor egy csinosabb készülékre néz rá, akkor rakolt napi extra 200 forintot. (És ez extrém példa, tehát feltételezem, hogy zéró praktikus előnye van a drágább cuccnak.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bittorrent topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Okos Otthon / Smart Home
- alza vélemények - tapasztalatok
- Asustor NAS
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4329
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest