Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Piszok rosszul lettem amúgy erre tegnap, de aztán rájöttem, hogy nem ettől, hanem hogy egész nap nem ittam. Má' nem alkoholt, hanem semmit. Erre ettem a nem túl könnyed étket, és a bor meg már nem volt kívánatos. Beleült a belsőmbe a juhtúrós sztrapi. Ritka hülye nap volt a tegnapi, és nemivási hajlamom a végletekig fokozódott, miszerint az 1 db kávétejjel című 1 decis reggeli ital után az esti pohár bor volt a következő folyékony bevitel. Nemazé' hogy ez jó, csak így jött ki, szarul. Ma viszont ahogy beértem melóba első dolgom volt lefőzni egy kübli teát, az ment napközben legalább.
Mindegy. Holnap borkurzus, majd akkor jól teleiszom magam kézműves borokkal

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Sötétvörös iPhone 18 Pro, ezüst-fekete iFold?
- Apple MacBook
- A nap színe: a vörös
- Star Trek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Gyúrósok ide!
- Jogász topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Mid tower gèp ház
- 2024-es Lenovo ThinkPad T14 Gen4 laptop, gyári garanciával, eredeti magyar billentyűzettel eladó!
- Makulátlan Iphone 13 Midnigth Black 128 GB 88% 2024.12.23-án vásárolt
- TESTRESZABHATÓ/GARIS/ Ryzen 5 5600/16GB DDR4/RX 6700 XT 12 GB/ 1 TB M.2 SSD/2 TB HDD
- ASUS ROG STRIX G16 Gamer laptop 16" -40% Raptor i9-14900HX 24Mag 16/1TB 240Hz RTX 4070 8GB QHD
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4642
- iking.hu Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB / 512GB használt, szép állapot 82% akku 353 ciklus
- OnePlus Nord CE5 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest