Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 3060 (GA106)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
válasz
Vérboci
üzenetére
Flying rabbit esetleg? Szerintem az pl. tök jó, ha van csapon, bármikor jöhet. Üvegesben mondjuk nem vennék.
Bizony szar? Azért mert neked nem ízlett? Szerintem sörből az a szar, ami objektíven szar, hibás ízű, vizes, aromátlan, szar alapanyagokból, kukoricából készül, fejfájós stb. Én például nem szeretem az édeskés belga vagy cseh barnákat, mert émelyítenek, ettől még nem szarok, távolról sem, van bennük anyag, valaki becsületesen megcsinálta őket rendes alapanyagokból, eljárással, csak nem nekem.

Már az aszú is szar? Ja, az 1500 forintos 3p pancsolt tokajkerházas (elnézést, grand tokaj
) nem annyira jó. Azért "nem issza senki" (egyébként de), mert nem tudja vagy akarja megfizetni azt a minőséget, ami méltó a műfajhoz. Az aszú egy borkülönlegesség, és már eleve amiatt, hogy édes, kevesebben, illetve ritkábban isszák.BlackSoul: 8 sört, főleg a testesebb komolyabb aromás söröket eléggé félrevezető egyszerre kóstolni, mert kb. 2. után tök másként ízleled a következőket, mintha elsőnek innád.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konteó topic
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 3060 (GA106)
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Áramszünet küldte betegszabadságra a robotaxik hadseregét
- Eredeti játékok OFF topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- X1 Nano Gen2 13" 2K IPS i7-1260P 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Nagyon szép,megkímélt Asus 15,6",Intel(2,58Ghz)Hibátlan Működésű,nagyon jó akku,NO SSD,NO TÖLTŐ
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- SAPPHIRE RX 9070 XT 16GB GDDR6 PULSE GAMING - Új, 2 év gari - Eladó!
- ThinkPad X13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite használt, szép állapot 97% akku 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
- RITKASÁG! Avexir Raiden DDR4 4GB/8GB ramok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) nem annyira jó. Azért "nem issza senki" (egyébként de), mert nem tudja vagy akarja megfizetni azt a minőséget, ami méltó a műfajhoz. Az aszú egy borkülönlegesség, és már eleve amiatt, hogy édes, kevesebben, illetve ritkábban isszák.