Hirdetés
- Projektor topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- OLED TV topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- A mesék kalózkapitányai is leokézták az Epomaker analóg klaviatúráját
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobsys
veterán
válasz
bitpork
üzenetére
Mi Vistaval voltunk Balin. Teljesen jok voltak, elmondtak, melyik reszen mi a jo mi nem jo, melyik az a hotel ahova sok orosz megy es mindig uvoltozes van
Elmondtak melyik csoportos ut milyen hosszu, mit lat az ember, hany orat kell zotykolodni az uton. Szoval szerintem teljesen rendben voltak. Ezekutan meg egyszer mentunk veluk Tuneziaba, nah oda megtudtam volna oldani magma is csak nem volt kedvem, de ugyis szar let volna (nem jot be sem az orszag sem az emberek).Faterek toluk vettek a repulojegyet ide hozzank. Nem volta dragabb mint ha online veszik valahol mashol, de legalabb magyarul beszelnek es tudtak atutalassal fizetni
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i5-13420H 4.6Ghz 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 3050 6GB Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- 196 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Elmondtak melyik csoportos ut milyen hosszu, mit lat az ember, hany orat kell zotykolodni az uton. Szoval szerintem teljesen rendben voltak. Ezekutan meg egyszer mentunk veluk Tuneziaba, nah oda megtudtam volna oldani magma is csak nem volt kedvem, de ugyis szar let volna (nem jot be sem az orszag sem az emberek).