Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobsys
veterán
válasz
bitpork
üzenetére
Mi Vistaval voltunk Balin. Teljesen jok voltak, elmondtak, melyik reszen mi a jo mi nem jo, melyik az a hotel ahova sok orosz megy es mindig uvoltozes van
Elmondtak melyik csoportos ut milyen hosszu, mit lat az ember, hany orat kell zotykolodni az uton. Szoval szerintem teljesen rendben voltak. Ezekutan meg egyszer mentunk veluk Tuneziaba, nah oda megtudtam volna oldani magma is csak nem volt kedvem, de ugyis szar let volna (nem jot be sem az orszag sem az emberek).Faterek toluk vettek a repulojegyet ide hozzank. Nem volta dragabb mint ha online veszik valahol mashol, de legalabb magyarul beszelnek es tudtak atutalassal fizetni
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo IdeaPad 3 FELTURBÓZVA! 8GB RAM, IPS kijelző, 256 GB NVMe SSD, Win 11 Pro
- Ryzen 5 7500X3D +hűtött VRM-es B650M lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Razer Blade 15 Base (2021)
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- Microsoft Surface Pro 7+ - Újszerű, billentyűzettel és ceruzával
- Eladó BONTATLAN Samsung Galaxy S24+ 12/256GB Lila / 12 hó jótállás
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Elmondtak melyik csoportos ut milyen hosszu, mit lat az ember, hany orat kell zotykolodni az uton. Szoval szerintem teljesen rendben voltak. Ezekutan meg egyszer mentunk veluk Tuneziaba, nah oda megtudtam volna oldani magma is csak nem volt kedvem, de ugyis szar let volna (nem jot be sem az orszag sem az emberek).