Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Szintet lépett "lopakodó" alaplap készül a Colorful műhelyében
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
Lomtalanítás, te csodás.
Megvártam míg besötétedik, hogy nyugodtan ki tudjam vinni a lomjaimat a ház elé, és ne kelljen egy uruk-hai hordával sem találkoznom. Már 11 is lehetett, mikor elkezdtem kihordani a cuccokat, kinézek, csend, sehol senki, csendben leteszem a régi öntvény mosogatót, csukom magam mögött az ajtót, csörgés és már vitte is emberünk. Nevettem egy jót, de igazából rettenet szomorú, hogy milyen tagokkal találkozni, és hogy csak előttünk több 100-an megfordulhattak ma, hogy mások levetett szemetében turkáljanak. Pedig nem rózsadomb.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Parkside szerszám kibeszélő
- Lexus, Toyota topik
- Formula-1
- Fogyjunk le!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Gitáros topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4070 12GB DeepCool CC560 CoolerMaster 750W
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Megvártam míg besötétedik, hogy nyugodtan ki tudjam vinni a lomjaimat a ház elé, és ne kelljen egy uruk-hai hordával sem találkoznom. Már 11 is lehetett, mikor elkezdtem kihordani a cuccokat, kinézek, csend, sehol senki, csendben leteszem a régi öntvény mosogatót, csukom magam mögött az ajtót, csörgés és már vitte is emberünk. Nevettem egy jót, de igazából rettenet szomorú, hogy milyen tagokkal találkozni, és hogy csak előttünk több 100-an megfordulhattak ma, hogy mások levetett szemetében turkáljanak. Pedig nem rózsadomb.