- Bluetooth hangszórók
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- MWC 2026: Megérkezett a Xiaomi Pad 8 sorozat
- Apple MacBook
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 3D nyomtatás
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA® driverek topikja
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Nagyon kellemetlen áremeléssel készül az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
A fullHD egyelőre elég, azzal teljesen elégedett vagyok, az alatt kezdi megérezni a szemem a minőségromlást. Netflixet nem tudom, milyen 4k-n, az én tévém csak fulllHD, tehát abban nézek mindent, de 48"-en az ennél gyengébb felbontás már szinte mindig kevésnek tűnik. A legkontrasztosabb, amikor darálsz egy sorozatot, a Netflixen nincs friss évad, megszerzed más forrásból, és arcon csap, hogy mi ez a minőség az eddigiek után?!
Notiból nekem anno felmerült a 2560x1440 (WQHD), nem is lett volna a gép árához képest otromba a felár, de a viszonylag kis kijelző, és a relatív gyenge VGA miatt inkább nem olyat választottam. Nem rossz ez a Spectre amúgy, az új verzió viszont már mindenben még jobb, és már oledes. Az egyetlen, ami fájóan hiányzik róla, az a natív dokkolás...
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- Sorozatok
- Renault, Dacia topik
- One mobilszolgáltatások
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kuponkunyeráló
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Sivatagszín, 91% Akku - 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB CM MasterBox MB520 TT 750W
- Apple MacBook AIR 13 / M2 / 16GB / 256 GB! BeszámítOK
- AKCIÓ! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest