Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborbol
őstag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Amikor meg Pecsen laktuk panelba a masodik emeleten ...
Lehetet hallani, hogy ejjfelkor - reggel 1-kor hazaer a kozvetlen felettunk lako csaj magassarkuba, vegigkopog a padlon, be a haloszobaba,lerugja a topankat, aztan bumm indult a musor, jot rohogtunk.
Parszor merultem mar placckal, egyik este a falszomszed, vagy 30 percent keresztul nyomta a furdokadba a bugyborekulast , azt hittuk meghalunk a rohogestol akkor is.
Viszont a lakok, nagyon normalisak voltak, soha nem volt senkivel problema. Amikor megvettuk a lakast es ujjitottuk fel akkor csak a WC falbol 18 darab acelhuvelyt huztam ki, ami valami 200 Kg/darab-ra volt hitelesitve. Mai napig nem jottem ra, hogy mi a banatot rakott fel a WC falra amihez 18 DB acelhuvely kellett.
tildy: En sem rajongok a kertert, ami van a mostani hazunkhoz az kb egy nagyszoba meretu szankopalya. Annyira lejt, hogy gyakorlatilag hasznalhatalan, viszont fuves, igy fuvet nyirni is kell. 11 honapos a gyerekoc,de mar most csapdossa az ajtot ket kezzel, hogy ki akar menni

Lehet viszont setalni, (van jarda ami sajnos nagy szo) es van ket jatszoter is par percre gyalog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Tőzsde és gazdaság
- AliExpress tapasztalatok
- Jövedelem
- Gaming notebook topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Mini ITX félkonfig - DH77DF / i7-3770T / 8GB DDR3 / 120GB SSD
- új 15 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD silver ezüst Apple magyar 3 év garancia
- új aktiválatlan Apple Watch SE 3 GPS 40mm éjfekete alumíniumtok Apple 1 év garancia
- Dell Precision 7710 i7-6920HQ, 16GB DDR4, Quadro M4000 4GB, 250GB SSD
- Gyors Creality Ender 3 V3 KE +kamera +fúvóka +Hyper-PLA
- Apple iPhone 16 128 GB Ultramarine 96% Akkumulátor 2026.07.10-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 16 pro 128GB Sivatagi Titán - 27% ÁFA (0395)
- Lenovo T480S i5 8350U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Motorola Edge 40 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest