Hirdetés
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Milyen processzort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborbol
őstag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Amikor meg Pecsen laktuk panelba a masodik emeleten ...
Lehetet hallani, hogy ejjfelkor - reggel 1-kor hazaer a kozvetlen felettunk lako csaj magassarkuba, vegigkopog a padlon, be a haloszobaba,lerugja a topankat, aztan bumm indult a musor, jot rohogtunk.
Parszor merultem mar placckal, egyik este a falszomszed, vagy 30 percent keresztul nyomta a furdokadba a bugyborekulast , azt hittuk meghalunk a rohogestol akkor is.
Viszont a lakok, nagyon normalisak voltak, soha nem volt senkivel problema. Amikor megvettuk a lakast es ujjitottuk fel akkor csak a WC falbol 18 darab acelhuvelyt huztam ki, ami valami 200 Kg/darab-ra volt hitelesitve. Mai napig nem jottem ra, hogy mi a banatot rakott fel a WC falra amihez 18 DB acelhuvely kellett.
tildy: En sem rajongok a kertert, ami van a mostani hazunkhoz az kb egy nagyszoba meretu szankopalya. Annyira lejt, hogy gyakorlatilag hasznalhatalan, viszont fuves, igy fuvet nyirni is kell. 11 honapos a gyerekoc,de mar most csapdossa az ajtot ket kezzel, hogy ki akar menni

Lehet viszont setalni, (van jarda ami sajnos nagy szo) es van ket jatszoter is par percre gyalog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Milyen processzort vegyek?
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Házimozi belépő szinten
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest