Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
Lortech
üzenetére
Angulart kb 1.5 evig hasznaltam, hasznalok, expert nem vagyok meg benne, de tudok benne fejleszteni. React jobban bejon, de ahhoz tenyleg csak 1 honapot szagoltam. Mint irtam , pont a legrosszabbkor mentem el szulni, pedig csak 10 honapot hagytam ki, megis gyokeresen felfordult a frontend. Amugy full stack vagyok. Sass es less elegge megy , Grunt es gulp, npm felhasznaloi ( telepites, hozzaadas, nem nullarol epites) szinten megy. Mid level -senior vagyok.
Egyebkent tenyleg nem maxoltam ki. Ugyanis evekig fontosabb volt a csapat, minthogy iszonyatjo fizetesem legyen. Ezert nem valtottam. Aztan jott a kisfiunk, akkor meg amiatt nem volt erdemes valtani. Na a csapatom odalett, az ebook projektet felszamoltak, a wasteless project veget ert, a foodsafetyn ideiglenesne raktak be, hetfotol konkretan nem tudom mit fogok csinalni... De tenyleg. Tehat most lenne lehetoseg nagyot dobbantani, de most megint ugy nez ki nem fogok tudni. Nem hiszem ugyanis , hogy jo neven venne az uj ceg, ha 8 honap mulva azt mondanam, bocsi , en par honapra lelepek.
Igy egyelore esmt noszogatom, o valtson inkabb, o is elegge alulfizetett
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z270 i7 6700 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG 400W
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi