- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Videós, mozgóképes topik
- Projektor topic
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
Viszlát
üzenetére
Nem hiszem, hogy akármelyik hipermodern turbódízel megúszná ennél jelentősen kevesebből a városi közlekedést. Nekem is van olyan ismerősöm, aki megvette a 3l-es turbódízel ötös bömöst, mert az keveset fogyaszt, aztán dugózik vele naponta (mondjuk németeknél legalább annyi előnye van, hogy literenként 20 centtel olcsóbb a gázolaj, mint a benzin), amikor meg hosszabb utakra mennek, olyan eszetlen tempóban tolja neki, ami megint magas fogyasztással jár. Illetve a legnagyobb fogyasztásnövelő tényező, hogy felgyorsít 180-200-ra, majd párszáz méter múlva kénytelen visszafékezni 100-130-ra, mert vagy korlátozás, vagy kamion előz kamiont, vagy csak valaki nem siet a belső sávban. Utána megint padlógáz, hadd füstöljön. Érdekes módon a fogyasztást érintő kérdésekkel mindig csak mismásol, meg jön az egyszer már fogyasztott 6 liter alatt is duma.

Eleve mérges vagyok az ilyenekre amúgy, mert a gyári katalógusértékek miatt alig fizet rá adót (itt károsanyag-kibocsátás - jellemzően CO - alapján megy), én meg városban talán még kevesebbet is fogyasztok a benzinessel, meg nem kénsavas bűzt pöfögök ki, mégis többszöröse az adóm a dízelekének. Úgyhogy én személy szerint nagyon szurkolok, hogy átmenjen végre a valós használat közbeni fogyasztásra épülő új mérési rendszer, és újraszámolgassák a személyautók adóját. Bár nagyon az az érzésem, hogy időhúzásra megy ki a játék, és épp ezt szeretnék elkerülni...
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Sennheiser Momentum 3 bluetooth fejhallgató aktív zajszűréssel
- Terminátor ITX CASE Streacom DA2 Mini-ITX - Silver FULL FÉM! INGYEN SZÁLLÍTVA!
- Patriot Viper 16 GB DDR3-1600 MHz Asztali PC RAM
- Bomba ár! HP ZBook 15u G3 - i7-6G I 8GB I 256SSD I Radeon R7 I Cam I W11 I Garancia!
- Intel Core i7-3770 (LGA 1155) Processzor
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X6 /4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- 27%! LG 86UR76006LC (86") UHD (Active HDR, 60 Hz, Smart TV)
- Microsoft Surface Laptop 4 i7 / 16GB / Prémium ultrabook Jó áron! Érintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest