Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Logitech szerviz
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Pánik a memóriapiacon
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Tudom...
Csakhát a tervem épp az, hogy nem is akarok megéhezni. Mert az ember kétféle okból eszik, életbenmaradásért, és élvezetből. Namost én élvezetből kb. 3x annyit ettem mostanában, mint amennyi az életbenmaradáshoz szükséges lenne. Előbbit jelezné az éhség, de nehezen állom meg hogy a második dologba lépjek. Tehát ki kell zárnom az éhséget, meghatároznom, hogy a napi 8-10 órás szellemi ülőmunka mennyi energiát igényel, és annyit fogyasztani maximum.
De az is a fő baj, hogy lehet idebent enni. Behozzuk a reggelit, magunk mellé tesszük, és hajlamos vagyok egy 10 perc alatt megehető kaját 3 órán keresztül rágcsálni, meló közben, amikor már jön is az ebédidő, amikor megint jóízűen nekiül az ember. És mivel jellemzően leghamarabb fél6 körül érek haza, még ehetnék időben, de általában 7 órára vagy későbbre jutok hozzá. És akkor is sokat. Éjszaka meg nem alszom jól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Alkoholista nevelde
- Könyvajánló
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- MIUI / HyperOS topik
- Wuthering Waves
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- 100% Akku - Makulátlan új állapot 128 GB (Graphite) és 256 GB (Sierra Blue)
- Apple Macbook Pro 13" a1708 2017 (I5/8GB/256GB)
- Szuper Akciós Ajánlat! Eredeti gyári Asus Rog és Rog Phone gamer kiegészítők új állapotban!
- Samsung S22+ 256 GB eladó (fekete)
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest