Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
- Reagált a leégő Ryzenek ügyére az ASUS
- VR topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Toshiba notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Tudom...
Csakhát a tervem épp az, hogy nem is akarok megéhezni. Mert az ember kétféle okból eszik, életbenmaradásért, és élvezetből. Namost én élvezetből kb. 3x annyit ettem mostanában, mint amennyi az életbenmaradáshoz szükséges lenne. Előbbit jelezné az éhség, de nehezen állom meg hogy a második dologba lépjek. Tehát ki kell zárnom az éhséget, meghatároznom, hogy a napi 8-10 órás szellemi ülőmunka mennyi energiát igényel, és annyit fogyasztani maximum.
De az is a fő baj, hogy lehet idebent enni. Behozzuk a reggelit, magunk mellé tesszük, és hajlamos vagyok egy 10 perc alatt megehető kaját 3 órán keresztül rágcsálni, meló közben, amikor már jön is az ebédidő, amikor megint jóízűen nekiül az ember. És mivel jellemzően leghamarabb fél6 körül érek haza, még ehetnék időben, de általában 7 órára vagy későbbre jutok hozzá. És akkor is sokat. Éjszaka meg nem alszom jól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- Energiaital topic
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- Tesla topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4443
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest