Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Pánik a memóriapiacon
- Fujifilm X
- Plazma TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Najah. Mi ezt két éve, a vb esetében úgy oldottuk meg, hogy ki volt téve egy asztalra egy 48"-es LCD TV, ahhoz kihúzva a lakásból egy böszme hosszú koax, előtte meg felállítva két sörasztal sörpadokkal. Kép is, hang is elég volt. Persze biztos lehetett volna még csicsázni, de a hangulat volt a lényeg. Meg a sör.
Egyébként múlt héten nekem is megvolt a projektem, a magyar-német edzőmeccset megpróbáltuk steamelve nézni, de olyan volt, mintha 5 és 10 közötti fps-sel ment volna a hd közvetítés, én speciel nem bírtam nézni, úgyhogy előkapartam az évek óta nem használt beltérit, és rádugtam a fali aljzatra, amiben a beköltözésünk óta nem volt kábel, majd összekötöttem a tv-vel egy ősrégi scart kebellel. Erre a csajoknak sírt a szája, hogy de ez nem hd, lol.
Szerencsére bevillant, hogy a tv-nek valami háromféle tunerje van, úgyhogy megkapta direktben a műhold jelét, és mindjárt talált valami 1300 csatornát, amiből az első az Erste, a második a ZDF, mindkettő hd, és mivel ezek valamelyikén adják úgyis az éppen aktuális meccseket, ezért tovább sem kapcsoltunk róluk azóta. Ha már kifizetem azt az évente 210 EUR tv-rádió adót, legyen valami haszna a dolognak...p
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Robotporszívók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Háztartási gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ford topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Szerencsére bevillant, hogy a tv-nek valami háromféle tunerje van, úgyhogy megkapta direktben a műhold jelét, és mindjárt talált valami 1300 csatornát, amiből az első az Erste, a második a ZDF, mindkettő hd, és mivel ezek valamelyikén adják úgyis az éppen aktuális meccseket, ezért tovább sem kapcsoltunk róluk azóta. Ha már kifizetem azt az évente 210 EUR tv-rádió adót, legyen valami haszna a dolognak...