Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
EQMontoya
üzenetére
Konkrétan egy csomó videó el sem indul, hanem hibaüzenetet ad, ha külföldi ip-ről próbálkozol.
Érdekes tendencia egyébként ez a videóriportozás, személy szerint gyűlölöm, én azért interneten fogyasztom a híreket, mert nekem az az igazi információ, amit írott szövegként kapok, a videóval soha nem tudtam igazán mit kezdeni - dokumentumfilmek információi is sokkal jobban megmaradnak bennem, ha feliratosan látom, és a beszélt szöveggel együtt kapom az írott változatot is, de ez nyilván az én hendikepem, valamiért nem tudok koncentrálni hallott szövegre. Ezzel együtt (illetve éppen ezért) elborzadva figyelem, ahogy külföldi híroldalak is egyre gyakrabban csak videóriportként jelentetnek meg egy-egy hírt, vagy cikket. Basszus, nem tévét nézni jöttem ezekre a website-okra, arra ott lenne az óriási képernyő a nappaliban, de még arra sem vagyok hajlandó ráengedni a tévécsatornákat...
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- SSD kibeszélő
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Facebook és Messenger
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- E-roller topik
- OLED TV topic
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- DJI Mini 3 (GL) Eladó 2028 01.06 Garanciális
- Apple iPhone 17e 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfa
- MSI H81M-P33 PC, i5-4570 Proci, 8 GB DDR3 RAM, 120 GB ÚJ SSD
- Apple iPhone Air 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfa
- Dell Precision 7560 AI -ra és Gamer/Munkára LAPTOP I7-11850H/ 32GB RAM / 1TB SSD / NVIDIA RTX A3000
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Eladó újszerű Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB levendula / 12 hónap jótállás
- Eladó Dell Latitude 5340 i5-1345U 16 GB DDR5 Törésgarancia
- Canon MG2450 multifunkciós nyomtató + új színes patron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest