Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Névteleníti a Panther Lake IGP-jét az Intel, ha nem gyors a memória mellette
- OLED TV topic
- Sapka nélküli processzorok garanciával
- RAM topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Miattad törtek ki a zavargások?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A ciklon maradjon meg a tengerentúlnak, semmiképp ne legyen B, és azt generálsz amit szeretnél, csak meleg legyen és nyár. Eső meg egy csepp se. Vagy jó, legyen, éjjel 1 és hajnal 4 között.
Tengerentúlról jut eszembe: a Japánoknál háromféle felosztása volt a Földnek: Japán, Ázsia és tengerentúl. Namost vicces ugye pl. Törökországnak, meg Magyarországnak a tengerentúl kategóriában léteznie, de végülis igaz, hogy se nem Ázsia, se nem Japán. De már az Ázsia is kitüntetett szerep, hiszen egy szigetről minden tengerentúl
Óperenciás.ToBeY: az a baj a kapucsengővel, hogy ha bárkit beengednek az emberek, akkor teljesen fölösleges a létezése: ki kell nyitni a kaput és az megy be aki akar. Ami bizonyos országokban teljesen biztonságos lehet, itt nem az. Nálunk is szoktak rendszeresen teszteket csinálni, hogy ki az aki beleszólás nélkül nyitja, ki az aki beleszól, de bárkinek kinyitja, és ki az aki meggyőződik róla, hogy nem egy betörésre készülő brigádot enged be éppen. És durva szerintem, hogy ha felcsengetek valahova, de nem szólok bele odalent, az emberek 50%-a egyszerűen kinyitja a kaput. És mások hibájából sosem tanulnak az emberek, ha máshova törnek be, az nem az ő káruk, ők ugyanúgy továbbra is beengedik a betörőt, de ha letiltják a beengedés funkciót náluk, akkor megy a jogtalan felháborodás. Én pl. soha nem engedek be senkit, semmire hivatkozva, csak akiről konkrétan tudom, hogy előzetes egyeztetés után jön, vagy egyértelműen be tudom azonosítani a hangjáról, vagy a kérdésemre adott válaszából.
Ezt most nem konkrétan neked írtam, hanem csak erre reagálva. A bizalmatlanság életet, egészséget, vagyont menthet, és nem veleszületett, hanem szerzett tulajdonsága egy társadalomnak. Egy reakció. Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dobozos ÚJ! Lenovo IdeaPad Slim 3 15IRH8 INTEL I7-13620H, 16GB RAM, 1TB SSD, garancia 2028.06
- BESZÁMÍTÁS! Palint Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
- Panasonic LUMIX G 25mm f/1.7 ASPH objektív
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)