Hirdetés
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 240 Hz-es QD-OLED monitor jött az Alienware-től az árérzékenyebbek számára
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Miattad törtek ki a zavargások?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A ciklon maradjon meg a tengerentúlnak, semmiképp ne legyen B, és azt generálsz amit szeretnél, csak meleg legyen és nyár. Eső meg egy csepp se. Vagy jó, legyen, éjjel 1 és hajnal 4 között.
Tengerentúlról jut eszembe: a Japánoknál háromféle felosztása volt a Földnek: Japán, Ázsia és tengerentúl. Namost vicces ugye pl. Törökországnak, meg Magyarországnak a tengerentúl kategóriában léteznie, de végülis igaz, hogy se nem Ázsia, se nem Japán. De már az Ázsia is kitüntetett szerep, hiszen egy szigetről minden tengerentúl
Óperenciás.ToBeY: az a baj a kapucsengővel, hogy ha bárkit beengednek az emberek, akkor teljesen fölösleges a létezése: ki kell nyitni a kaput és az megy be aki akar. Ami bizonyos országokban teljesen biztonságos lehet, itt nem az. Nálunk is szoktak rendszeresen teszteket csinálni, hogy ki az aki beleszólás nélkül nyitja, ki az aki beleszól, de bárkinek kinyitja, és ki az aki meggyőződik róla, hogy nem egy betörésre készülő brigádot enged be éppen. És durva szerintem, hogy ha felcsengetek valahova, de nem szólok bele odalent, az emberek 50%-a egyszerűen kinyitja a kaput. És mások hibájából sosem tanulnak az emberek, ha máshova törnek be, az nem az ő káruk, ők ugyanúgy továbbra is beengedik a betörőt, de ha letiltják a beengedés funkciót náluk, akkor megy a jogtalan felháborodás. Én pl. soha nem engedek be senkit, semmire hivatkozva, csak akiről konkrétan tudom, hogy előzetes egyeztetés után jön, vagy egyértelműen be tudom azonosítani a hangjáról, vagy a kérdésemre adott válaszából.
Ezt most nem konkrétan neked írtam, hanem csak erre reagálva. A bizalmatlanság életet, egészséget, vagyont menthet, és nem veleszületett, hanem szerzett tulajdonsága egy társadalomnak. Egy reakció. Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- MAKULÁTLAN - Steam Deck OLED 1TB - 3 ÉV GARI + AJÁNDÉK
- Nintendo Switch Lite (Picofly, CFW, Dualboot) eladó
- Intel Core I9 13900KF - 24mag/32szál - Új, bontatlan - Gari 2028.06.15. -ig - Eladó!
- 2. AMD Radeon RX 6700 XT (Reference model, 12 GB, GDDR6, 192 bit)
- Intel Core I9 12900KF - 16mag/24szál - Új, bontatlan, 1 év gari - Eladó!
- Apple iPad Pro 12,9 (3. generáció) 64GB Wi-Fi + Cellular használt, karcmentes
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Samsung, SK Hynix 8GB / 16GB / 32GB DDR5 laptop Memoria!
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- AKCIÓ! MSI Claw A1M 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)