Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Keebmonnak hívják ezt az ultrakompakt "erőművet"
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Egérpad topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Igen, ilyen viszonylag új retro-gépeim nekem is azért nincsenek, mert általában elosztogatom őket a tágabb családon belül. A P3-as Compaq iPaq pl. nagymamám téli estéken passziánszozós és mahjongozós gépe volt, amíg le nem cseréltük neki egy Pentium M-es laptopra - ami helyett valószínűleg most fog kapni egy másik, számítástechnikailag aktívabb családtag által kinőtt C2D-s laptopot (asztali gépet nem akar, mert nem szereti a nagy szürke dobozt az asztal alatt, meg a billentyűzetet és az egeret rakosgatni). A logoutos cikkben linkelt Toshibát meg anyósék használták sokáig egy PCMCIA WLAN kártyával. Szóval az ilyesmik úgy szoktak már csak visszakerülni hozzám is max, hogy már sehol nem jók. Általában én is kukázom, az ilyen tényleg érdekesebb darabokat szoktam csak megőrizni , de mondjuk mezei P3-as, P4-es konfigok már tényleg sesmmire nem jók, meg érzelmi kötődést sem nagyon tud az ember velük kialakítani. Sőt, sajnos a C2D-s gépeket is lassan kénytelen leszek cserélni, ahogy manapság csinálják a böngészőket, meg a honlapokat, lassan sikerül ellehetetleníteni velük még a hétköznapi böngészést is. De ez már egy másik morgás, meghagyom Blekinek, nekem ma örülős nap van.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- A nap színe: a vörös
- Star Trek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Gyúrósok ide!
- Jogász topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Mid tower gèp ház
- 2024-es Lenovo ThinkPad T14 Gen4 laptop, gyári garanciával, eredeti magyar billentyűzettel eladó!
- Makulátlan Iphone 13 Midnigth Black 128 GB 88% 2024.12.23-án vásárolt
- TESTRESZABHATÓ/GARIS/ Ryzen 5 5600/16GB DDR4/RX 6700 XT 12 GB/ 1 TB M.2 SSD/2 TB HDD
- ASUS ROG STRIX G16 Gamer laptop 16" -40% Raptor i9-14900HX 24Mag 16/1TB 240Hz RTX 4070 8GB QHD
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest