Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- Milyen processzort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
C. s.
addikt
A minap a Sever Centerben jártam, épp a trikókat nézegettem. Csak párszáz Ft (kb. 300)? Az meg hogy...??? Akkora, hogy 2-szer is elférnék benne, nem is pókhálóból készült, meg is van varrva, nem félkész motyó, nem lyukas, nem foltos, 100% pamut. Aztán nézem a címkét: áthúzgálva, javítgatva: 20 (húsz) Celsius-fokon mosható.
Hogy miii vaaan?? Én (mint élő ember) alapjáratom is jócskán túllépem ezt a határt. Szóval ha viselem, kigyullad rajtam a testhőmtől? Fűtött szobában szabad tárolni vagy csakis hűtőszekrényben? A nyári hőségben csak akkor moshatom hideg csapvízben, ha jégkockát is rakok mellé? Persze tudom én, hogy a mosás nem egyenlő a tárolással, de ha vizesen csak 20-at bír, szárazon mitől volna lényegesen strapabíróbb?És a lényeg: Mi történik, ha valaki gondol egy igen bátrat (vagy botort) 21 fokon merészeli kimosni? Összemegy vagy szét?

Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VR topik
- Trollok komolyan
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- PC Game Pass
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- PC's Bövitőkártyák és Egyéb kiegészitők!
- ASUS TUF A17 Ryzen 7 7735HS 16 GB DDR5 512 GB SSD RTX 4060 (8 GB)
- A KINCS! ÚJ Dobozos HP ZBook Power G10 Workstation -35% 15,6" Ryzen 9 7940HS 32/1TB RTX 2000 ADA 8GB
- Xbox Series S 512GB
- A KINCS! Zsír Dobozos HP ProBook 450 G10 Fémházas Laptop 15,6" -45% i7-1355U 16/512 Iris Xe FHD 3 Év
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-12. gen gar.
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Hogy miii vaaan?? Én (mint élő ember) alapjáratom is jócskán túllépem ezt a határt. Szóval ha viselem, kigyullad rajtam a testhőmtől? Fűtött szobában szabad tárolni vagy csakis hűtőszekrényben? A nyári hőségben csak akkor moshatom hideg csapvízben, ha jégkockát is rakok mellé? Persze tudom én, hogy a mosás nem egyenlő a tárolással, de ha vizesen csak 20-at bír, szárazon mitől volna lényegesen strapabíróbb?