Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
Hát inkább mentem vóna. De balfasz módon inkább másnap jöttem dógozni. Hiába lottózok, nem nyerek, politikus se vagyok, úgyhogy muszáj dógozni hogy a segélyeseknek csináljak alapot az adómmal.
@: Igen, tudom, Zalában annyi a hőmérséklet, mint Szicíliában, itt nálunk meg annyi, mint Moszkvában. Csak Moszkva meg Szicília közt kilométerben nem 250 a különbség
Komolyan mondom, hogy senki nem gondolt még arra, hogy kössön két drótot az északkeleti, meg a délnyugati határdrótokra, oszt itt lenne egy gigantikus hőelem. Úgy termelné az áramot, hogy fohh.. Mostanában úgyis mindig 15 fok a különbség.
Jaaj nem jó, a megújuló energia itt nem nyerő, abban nincs jövő, azt úgyis 200%-ra megadóztatnák. Csak az olaj, csak a gáz.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- E-roller topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Micro Four Thirds
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- OLED monitor topic
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Már csak több évre szóló szerződésekben gondolkodnak a memóriagyártók
- További aktív témák...
- Ryzen esportpc(ryzen3 -4100/RX580-8gb/SSD/hdd)
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Rog C VIII / R9 3950X / RTX 3080 / 1TB SSD / 32GB
- Samsung galaxy watch 7 44mm (ezüst) + 1.5 év garancia
- iPhone 15 Plus 128GB gyári független normál állapot
- iPhone 15 128GB gyári független mint az új 2027.02.27. Apple jótállás
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- 27% - ASUS VivoBook S15 OLED! Snapdragon X Elite / 16GB DDR5 / 1TB NVMe Notebook!
- MSI Thin GF63 12VF RTX 4060 / 144Hz / SZINTE ÚJ!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
- Apple iPhone 15 Pro/ 128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia/ Akku: 88% / Gyári Garancia 2027.08.20ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Komolyan mondom, hogy senki nem gondolt még arra, hogy kössön két drótot az északkeleti, meg a délnyugati határdrótokra, oszt itt lenne egy gigantikus hőelem. Úgy termelné az áramot, hogy fohh.. Mostanában úgyis mindig 15 fok a különbség.