Hirdetés
- CES 2026: Ez lehet a legjobb gamer notebook
- CES 2026: a hatékonyabb szellőztetésre gyúr a Phanteks többkamrás háza
- Nem bánik kesztyűs kézzel a mozgási elmosódással az új MSI monitor
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- CES 2026: hivatalosan is kettészakítja a PC-s kézikonzolok piacát a Lenovo
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- CES 2026: Ez lehet a legjobb gamer notebook
- Videós, mozgóképes topik
- CES 2026: a hatékonyabb szellőztetésre gyúr a Phanteks többkamrás háza
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SONY LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
#42919Elég jól körülírtuk, hogy miről van szó, ezek alapján ez egyértelműen minden, csak nem tompa fájdalom, az meg pláne nem jó megfogalmazás, hogy "az emebrnek nem faj a feje, de total felmosorongynak erzi az agyat", mert konkrétan a legdurváb fájdalom, amiben valaha részem volt, pedig azért az ember lát egysmást harmincpár év alatt. Elég intenzív, és ha valakinek nem volt még ilyenje előtte, elhiszem, hogy elég ijesztő. Különösen ha ismeri a stroke tünetegyüttesét, mert tényleg ahhoz nagyon hasonló. A legrosszabb, meg a tehetetlenség, ahogy csak fekszel, és akármit csinálsz, nem múlik, sőt egyre rosszabb, ha bármilyen inger ér. Nekem ilyenkor a legnagyobb fájdalmat az tudja okozni, amikor hirtelen felnézek, és a szemem próbál átfókuszálni közelről távolra, vagy fordítva, olyankor néha üvölteni tudnék, az annyira szar.
Mindezt nem panasznak szántam, megtanultam vele együttélni, meg az első jelre be kell venni gyógyszert, az sokat segít, ráadásul az egészséges életmód is javít a tüneteken, meg a gyakoriságon - legalábbis az én esetemben, aztán lehet, hogy csak szerencsés vagyok. Csak körülírtam a tüneteket, na.
Egyébként nem tudom, hogy miért nem találnak összefüggést a kettő között, én édesanyámtól örököltem (vagy lehet, hogy fordítva, mert olyan ez, mint az örökletes idegbaj, mindenki a gyerekeitől kapja el), neki két stroke-ot is sikerült kihordania (egyiket részleges bénulással, de szerencére felépült), meg az ő ágán a dédnagymamám is többön átesett, ő szintén komoly migrénes görcsökkel küzdött állandóan - mindezzekkel együtt is 90+ évesen ment el. Másik példa a nagyobbik lányom barátnőjének édesanyja, aki 40 körül van, és szintén épp pár hónapja épült fel egy stroke-ból, most a front érkezésekor pont ottalvós bulin volt Borka náluk, utána mesélte, hogy ő is küzdött az életéért megint, szegény.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen videókártyát?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Diablo IV
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Rövid betekintést kaptunk a The Eternal Life of Goldman című alkotásba
- További aktív témák...
- Asus Prime Z490-P / Beszámítás OK!
- HP EliteBook 645 G10 14" AMD Ryzen 5 PRO-7530U 4,5Ghz 16GB DDR4-3200Mhz 512GB Nvme Magyar Bill.
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Sérült I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I BillSér I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Eladó Apple iPhone 12 64GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest