Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- E-book olvasók
- Szendvics a csúcson: teszten a különleges ROG Swift PG27AQWP monitor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Plazma TV topic
- Dögrováson lévő Samsung telefonból még mindig csinálhatunk DeX-es minigépet
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
Úgy kellett most nekem is ez a krva hóesés - pont arra a napra, amit hetekkel ezelőtt kijelöltünk, hogy én csak azért felautózok Pöstre, mert 3 baráttal összeülünk évet zárni, igényesen (urasan) megvacsorázni, finoman iszogatni - mint hátamra a púp, vagy seggemre egy furunkulus.
Nem három nappal ezelőtt, nem 4 nappal ezután, hanem éppen pont most. Mondjuk sejtettem, hogy vasárnap napközben esni fog, de most jöttem meg szomszéd faluból exkollégákkal hotdogpartiztunk, és odafelé még semmi, hazafelé meg kilépünk az udvarra, és jó katolikushoz méltó fél perces káromkodással vettük tudomásul, hogy 5 centi hó alatt van minden, út, kocsi, még tán a lfsz is.
Én elkerültem 3 őzet, 4 tuningladát, meg a hó alatti kátyúk nagyobbik részét, így sikerült jönnöm 20 km-t 40-es átlagtempóval.Utálom a telet és a havat, nemtom ezt itt mondtam-e már valaha.
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Gyúrósok ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gumi és felni topik
- PlayStation 5
- Parfüm topik
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- i3-8100 és i3-8100T - stabil, gyors, megbízható - ideális otthonra vagy irodába
- Lenovo LOQ 15IRX10 i5-13450HX RTX5060 32GB 1000GB Teljeskörű garancia
- Lenovo LOQ 17IRX10 i5-13450HX RTX5050 24GB 1000GB Teljeskörű garancia
- Dell Inspiron 5502 notebook
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB - Kártyafüggetlen, Fekete - 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. Új noblechairs EPIC Mercedes-AMG Petronas
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB fekete titán használt, megkímélt 100% akku (140 ciklus)
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest