Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
Úgy kellett most nekem is ez a krva hóesés - pont arra a napra, amit hetekkel ezelőtt kijelöltünk, hogy én csak azért felautózok Pöstre, mert 3 baráttal összeülünk évet zárni, igényesen (urasan) megvacsorázni, finoman iszogatni - mint hátamra a púp, vagy seggemre egy furunkulus.
Nem három nappal ezelőtt, nem 4 nappal ezután, hanem éppen pont most. Mondjuk sejtettem, hogy vasárnap napközben esni fog, de most jöttem meg szomszéd faluból exkollégákkal hotdogpartiztunk, és odafelé még semmi, hazafelé meg kilépünk az udvarra, és jó katolikushoz méltó fél perces káromkodással vettük tudomásul, hogy 5 centi hó alatt van minden, út, kocsi, még tán a lfsz is.
Én elkerültem 3 őzet, 4 tuningladát, meg a hó alatti kátyúk nagyobbik részét, így sikerült jönnöm 20 km-t 40-es átlagtempóval.Utálom a telet és a havat, nemtom ezt itt mondtam-e már valaha.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Vision Pro 512 GB - Gyári állapotban - 60 nap garancia
- 180-90 Fokos Adapterek CPU / GPU PCIe 6-8pin - 24pin - USB 3.0 / NVIDIA AMD INTEL / A Több Olcsóbb!
- 180-90 Fokos Adapterek CPU / GPU PCIe 6-8pin - 24pin - USB 3.0 / NVIDIA AMD INTEL / A Több Olcsóbb!
- iPhone 17 Pro 256 Gb - Bontatlan / HIVATALOS Apple Resellertől
- HP ProDesk 600 G4 i5-8100 16GB 512GB 1 év garancia
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Processzorok Olcsón Garanciával
- AKCIÓ! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest