- RAM topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nagyon is lát fantáziát a Socket AM4-ben az ASRock
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Analóg fényképezés
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Verus
senior tag
válasz
Cs.Orsolya
üzenetére
Én korrekt cégeket ismerek, legalábbis mi korrektek vagyunk. Nem szúrúnk ki senkivel. legjobb tudásunk szerint bánunk az alkalmazottakkal. Tiszteletben tartjuk a jogaikat és nem elnyomóan alkalmazzuk a cég mint munkáltató jogait. Európai színvonalra kell felnőni mindenképpen, mert különben elfordulnak a cégtől az emberek és hiába van munka ha nem tudjuk elvégeztetni.
Csak egy gondolat: Mindenki végezze el a kötelességét és csak utána hozakodjon elő a jogaival. Szerintem legalábbis, mert ha nálunk a köteleségét teljesítette, akkor gondja nem lehet.werttzui: Ezt én nem így érzem. Sokat kapok a mostani munkahelyemen. Barátok lettünk a kollégákkal, a főnök sem az az uralkodó fajta, sőőt baráti. Kis cégnél ez lenne a normális. Meg a nagyobbaknál is. Sokat nyerhettem/nyerek munkavállalóként itt és sokat is köszönhetek a cégnek.

Új hozzászólás Aktív témák
- szinteÚJ Dell 15 i7 1355U 32GB 1TB 120Hz!!!!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- GAMING PC! i5-12400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest